Årsdagsfirande

Dagen till ära gick jag och Robin ut och åt nu på kvällen. Vi har aldrig varit på Meza tidigare och har hört att det ska vara så god mat där så vi bestämde oss för att slå på stort och gå dit. Kan väl säga att vi förmodligen inte kommer gå dit igen.     
     För det första satt det ett gäng gubbar som förmodligen var ute på firmafest eller liknande som var sådär måttligt tysta. Dom gapade och skrattade och visade ingen direkt hänsyn till att det satt andra människor runt dom. Visst att man får prata på restaurang, men jag och Robin satt vid bordet bredvid och fick typ säga "va" till varandra vad vi än sa. Detta kan iofs inte själva restaurangen hjälpa, men det var irriterande. Sen fick vi vänta så jävla länge på allting. Först innan vi fick beställt - och när vi väl bestämt oss för vad vi ville ha så fanns inte det, vilket då gjorde att det dröjde ännu längre innan vi fick beställt - sen fick vi vänta på maten och sen på att få beställa dessert och sen på att betala. Visst att dom inte ska hoppa på en så fort man lägger ner besticken, men nja.. Maten var väl sådär. Dom hade inte ens någon vegetarisk huvudrätt vilket jag tycker var konstigt och jag kan tycka att det skulle vara lite annat när man ändå betalar rätt mycket pengar. 68 spänn för efterrätten lixom.. glass med banan och chokladsås. Kostar 50 spänn på thaien och då får man MYCKET mer! Till råga på allt var det jävligt varmt. Robin är ju varm i vanliga fall och jag är gravid och svettas av allt nuförtiden, så det slutade med att jag satt i linne för jag kunde fan inte ha tröja på mig. Skit samma om det såg ohyfsat ut. Jag är gravid, jag får göra sånt. 
     Nu i efterhand känns det som att vi lika gärna kunde köpt hem thaimat och hyrt en film, men men.. då har vi lärt oss det till nästa gång. Jag får skylla på att vi ville ha lite omväxling eftersom vi alltid äter thai så fort det är något. Imorrn åker Robin upp till Långed och grejar på sommarstugan igen så jag blir ensam.. fan, det suger.
    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0