Fet och apatisk

Kände mig apatisk och godissugen så jag vevade ihop en kladdkakssmet som jag började mumsa på, men nu mår jag faktiskt lite illa. Det krävs inte speciellt mycket för att själva suget ska gå över.. resten tvångsäter man om man är på det humöret. Det är inte jag. Har börjat äta så onyttigt de senaste veckorna och hela tiden säger jag åt mig att sluta, eftersom jag förmodligen kommer bli fet nog ändå, men tror ni att jag slutar? Nej då! Jag är inte ens sugen utan jag äter ändå. Jag måste vara dum i huvet. 

Har två veckor kvar på jobbet. Igår när jag kom att tänka på det kändes det faktiskt lite vemodigt, men va fan.. det borde det inte göra. Så kul är det väl inte att jobba? Eller ja, även om jag nu tycker att det är roligt så borde jag faktiskt inte jobba längre. Jag är mer gravid än många andra och det tar kanske mer på kroppen än vad jag själv känner i nuläget. Tror faktiskt att dom på jobbet är imponerade av att jag fortfarande är kvar och om det inte inträffar något drastiskt så kommer jag göra hela mitt sommarvikariat som det var tänkt från början. Borde vara nöjd med det.   

Imorrn är det dags för ultraljud igen. Återkommer med rapport om detta.Annika: Får se vad dom säger imorrn.. hittills har det bara varit att jag fått frågan hur jag mår och när jag säger att jag mår bra så är det inget mer med det. Tycker att dom är väldigt konstiga på NÄL faktiskt. Dom kanske skulle ifrågasätta mer och inte bara tro att jag kan avgöra själv. Jag har aldrig varit gravid förut och definitivt inte med tvillingar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0