Irriterande natt

Fan vad jag sov dålig i natt.. igen.
     Först hade jag svårt för att somna, vet inte om det berodde på att Robin satt uppe och kollade på tv eller vad det var, men det tog ett tag i alla fall. Sen när jag väl somnat så vaknade jag efter en stund för att jag behövde gå på toa.. inte så ovanligt. Sen fick jag attackkli på mina fötter, så jag misstänker att den här skabben inte alls har försvunnit, vilket gjorde att jag inte kunde sova för det. Fötterna kändes helt svullna och tårna såg ut som små coctailkorvar så jag försökte lägga dom i högläge, men det var obekvämt som fan att försöka sova på det sättet så det fick jag sluta med. Kudden var antingen för hög eller för låg, det gjorde ont i ryggen och armarna hur jag än vände mig.. ja ni fattar.. det var jobbigt. Men en eloge för att det inte var varmt och svettigt i alla fall. Sen kom Robin och la sig och en ganska lång stund efter det somnade jag.
     Vaknade till efter högst nån timmes sömn av att Robin pratade i sömnen och kom krypande bort till min sida. Får nog inte återge vad han sa tyvärr men det var lustigt. Sen tog det ett tag innan jag somnade igen.
     Vaknade vid halv åtta av att grannen började borra i väggen så det skallrade i hela huset. Varför måste man börja vid den tiden? Dom höll på sådär lagom länge så att man hann vakna till och sedan slutade dom igen. Det är alltid så! Tror att någon annan granne också hade vaknat av det och bankade i väggen *hehe* Lyckades tillslut somna om och vaknade när klockan ringde vid nio.
     Idag ska vi till barnmorskan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0