Måndag

Fan vad det åskade förut! Det kom en sån där riktig åskskur och eftersom vi har en garagelänga med plåttak utanför vårt hus smattrar det på rätt bra. Detta tyckte såklart Trixi var intressant så hon hoppade upp i fönstret och tittade ut. Då small det till av bara helvete så hela katten for bakåt och ner på golvet. Stackars pisse! 
    
Robin kom hem från Dalsland igår kväll och i morse åkte han till Skara sommarland. Fick se honom några timmar iallafall innan han stack iväg. Visserligen kommer han hem imorrn kväll igen, men det är fan allt bra tråkigt att sitta själv här. När han hade åkt gick jag och la mig igen och vaknade kvart i ett.. ser bra ut det här. Har en känsla av att det kommer vara såhär ett tag framöver. Sover bort dagarna för att dom inte ska bli så långa. Imorrn är det tänkt att jag ska på kalas iallafall och jag hoppas att det inte ska vara "farligt" för mig. Orka sitta här i tre månader utan att göra något alls lixom.

Kommentarer
Postat av: haja

Du kan ju börja sticka eller nåt till bebisarna? :)

2009-08-10 @ 16:30:50
Postat av: ruina

Nej gud, stackars bebisar haha

2009-08-10 @ 16:57:17
URL: http://ruina.blogg.se/
Postat av: Annika

TUR att du blivit sjukskriven - de var verkligen på tiden!!! Vet att det kommer bli ett par tråkiga dagar framöver. När jag var höggravid förra sommaren gick de i.a.f. att vara ute på sjön hela dagarna då det var så varmt. Men du hittar säkert på ngt som får dagarna att gå. Försök bara att ta de lugnt så dem inte redan tittar ut. Lite väl tidigt när de bara väger 1 kg... =/ Fortsätter följa din blogg med spänning!! BTW - har ni tagit ngn graviditetsförsäkring?! Bra att ha spec. när det är TVÅ!!! Bara ett tips om ni inte redan tänkt på de. De brukar ju som sagt titta ut lite tidigt...

2009-08-13 @ 00:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0