Nordens ark

När jag vaknade i morse (om man nu räknar halv elva som morgon) såg jag att det var fint väder, frågade Robin när han hade kommit och lagt sig i natt och när det var lite tidigare än vanligt frågade jag om inte vi kunde åka till Nordens ark. Så sagt och gjort tog vi oss en sväng ut mot kusten och letade upp Nordens ark. Jag har varit där tidigare, men det var kanske 15 år sedan, så det såg inte riktigt ut som jag kom ihåg det. Och jävlar vad det var backar överallt då, inget jag rekommenderar gravida kvinnor *haha* Men det fick gå långsamt, ibland vääääldigt långsamt när backarna var så branta att vanligt folk stånkade sig uppför. Det var en ganska lagom runda att ta sig igenom hela banan för framåt slutet kände jag att magen började protestera, men då var det dags att ta sig till bilen så det gick allt bra. En trevlig dag tillsammans med min kära sambo, inte så ofta vi gör något sådär lite extra bara vi två :)
Vi fikade efter typ halva vägen, i Vargcafét.
Jag sa åt Robin att se normal ut och det gjorde han fram tills bilden togs,
jag fattar inte hur han bär sig åt *haha*Jag bad honom ta ett kort på mig, men så är det ju det där med att
ta kort underifrån.. well well.När vi satt där kom en hög med vargar springande som hade fått tag
i en stor köttbit. Denna satt dom utanför och mumsade på medan vi fikade :)Renar fanns det, dom luktade bajs.Och jättesöta uttrar.. såna som man ville stoppa i fickan och ta med hem.Och en leopard!
Det fanns även snöleoparder, men dom låg så långt bort
så det blev inga bra kort på dom.Vi tog oss en fika innan vi åkte hem
och fick besök av den här lilla sötisen :)En väldigt mysig dag. Tack Robin!

Kommentarer
Postat av: M

Fin bild på er! Leoparden hade jag velat se! På Eskilstuna Zoo låg den enda leoparden höööögt upp i ett träd :(

2009-08-01 @ 21:46:50
Postat av: ruina

M: Den här leoparden gick runt i cirklar så jag vet inte riktigt hur den mådde egentligen. Fast dom ska ju vara snälla på Nordens ark vad jag har hört. Den var fin iallafall :)

2009-08-01 @ 21:49:36
Postat av: M

Dom mår nog inte så bra. Men jag tänker alltid att dom är ju där för att dom blir dödade annars. Tänk stackars tigrarna som är superutrotningshotade och stackars snöleoparderna, tänk om alla försvinner :(Jag tycker det borde vara okej att skjuta tjuvskyttarna.

2009-08-02 @ 21:42:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0