Pissdag

Fan vad jag känner mig.. uttråkad eller något idag. Kan inte riktigt placera känslan, men den lutar åt det negativa hållet i alla fall. Jag går från datorn, via soffan till sängen och gör typ ingenting. Eller jag läser, löser sudoku och stirrar i taket men för variationens skull flyttar jag på mig emellanåt. Det har inget med min sjukskrivning att göra, utan det blir såna här dagar ibland. Tycker att Robin kunde hålla sig hemma nu när han har semester så att man kanske kunde fördriva tiden tillsammans åtminstone, men nej då. Nu är han tillbaka i Långed där han grejar på sommarstugan. Eller han påstår att han gör det i alla fall. Förmodligen sitter bara på röven och tycker det är jävligt skönt att inte behöva vara hemma i vår skitluktande lägenhet som är full med bananflugor. Du skulle ju tömma diskmaskinen innan du åkte! 

Och så har det blivit sånt där äckelväder igen. Jag som hade hoppats på att det var slut på skiten nu! Inte en enda gång har jag fått bada i sommar, trots att jag håller på att flyta bort när äckeljävelsolen kommer fram. Dels har jag jobbat och när jag har varit ledig så har inte Robin kunnat följa med och bada för då har det varit för mycket sol eller så har han inte varit hemma eller så har det varit något annat som "kommit i vägen". Men han sticker då minsann iväg och badar när han känner för det. Det är fan inte han som är gravid och håller på att koka bort!
     Jag rekommenderar ingen att vara gravid under sommaren. Det var visserligen inte min plan heller, eftersom jag i min värld skulle blivit gravid i september förra året, men så blev det ju inte. Kan trösta mig med att jag inte var höggravid förra perioden det var sådär äckelvarmt ute. Inte heller nu räknas jag väl som höggravid iofs, men det är fan varmt ändå.


Nej, jag vet att jag inte är trevlig idag, men det är inget jag kräver av mig själv heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0