Räkningsdags igen

Gick upp en sväng samtidigt som Robin i morse och passade på att betala räkningarna. Ursäkta om jag låter störd, men jag tycker att det är lite rogivande att göra det. Ni vet den där känslan då man är färdig och ser hur mycket pengar det finns kvar att leva för under resten av månaden och känner glädje över att det fanns tillräckligt med pengar den här månaden också - förutsatt att det fanns det då. Hittills har jag iofs inte haft problem med räkningarna, men en hård och fattig tid väntar oss, eller mig iallafall. Sådan lön som jag har fått nu det senaste hade jag gärna sett rulla in på kontot varje månad. Det hade känts lite roligare men men.. det är ju "bara" pengar.

Dagens projekt: Köra igång diskmaskinen, duscha, köra en tvätt.. och ta det jävligt lugnt :)


Kommentarer
Postat av: haja

Jag håller med dig! Tycker det är skönt att veta att man har lite pengar att stoppa undan. (jag brukar läsa din blogg även om jag bara har hittat dig genom familjeliv. hoppas det är ok.)

2009-08-27 @ 16:56:56
Postat av: Linda

SV; Tomten kanske skall kolla mitt senaste inlägg... ;-)

2009-08-27 @ 17:58:17
URL: http://larotika.blogg.se/
Postat av: Sarah

Det är väldigt skönt att ha räkningarna betalda så jag håller med dej.. Dock var detta en pissmånad när allt kom på en & samma gång.. Men that´s life..:-)

2009-08-27 @ 22:34:16
URL: http://somvemsomhelst.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0