Slut på semestern

Ja, nu är det ju inte jag som har haft semester, utan jag syftar på att Robin börjar jobba igen efter fyra veckors ledigt. Det är den första semestern han har haft sedan vi blev tillsammans. De första åren hade han väl två veckor ledigt och då jobbade han(!) på ett annat ställe. Men i år har han faktiskt haft semester på riktigt. Känns lite tråkigt att han var tvungen att åka iväg idag, men samtidigt är jag jävligt glad att han har ett jobb att gå till. Och surprise surprise.. han försov sig ;)

Vad händer idag då?
     Mitt projekt för dagen blir att vika ihop tvätten som tvättades igår. Det är väl ungefär så ansträngande jag får låta det bli. Tänkte se om jag kan få tummen ur och skriva lite också. Har inte så många idéer att få ner som det känns nu, men om jag väl sätter mig kanske det kommer. Men först ska jag lägga mig en stund till. Behöver man inte vara uppe vid den här tiden så tycker jag att man ska låta bli ;)

Kommentarer
Postat av: Sandie

ahahaha! ja de var på skämt.. var en som börja sjunga på den så vi satte på den låten! hah

2009-08-24 @ 17:01:26
URL: http://swedhik.blogg.se/
Postat av: Anika

Ville bara skriva att jag har en kompis som fått tvillingar natten som gått. Hon var i v.25-26 ngn stans.. Vill inte skrämma dig, utan bara upplysa (som att ingen redan gjort de) att det kan vara riktigt nära nu. Hoppas du tar de så lugnt som du skriver...

2009-08-24 @ 23:11:28
Postat av: Linda

Ja, varför ska man bli så paranoid, haha.

I know, jag längtar sååå mycket!

2009-08-25 @ 08:46:27
URL: http://larotika.blogg.se/
Postat av: ruina

Annika: Ja, här är det ingen större aktivitet. Det jobbigaste jag har gjort hittills idag var att köra en tvätt och det var faktiskt inte speciellt ansträngande :)Hur har det gått för henne och bebisarna då? Det är ganska mycket för tidigt att få sina bebisar i vecka 25.

2009-08-25 @ 14:34:08
URL: http://ruina.blogg.se/
Postat av: Annika

Ja, det är ju de. Pojken vägde 650g och Flickan 670g. Dem ligger i Gbg. Där hamnar ju alla häromkring som får så tidigt. Men dem svarar bra på medicineringen. Men som sagt så är det ju rätt mkt för tidigt, så man vet väl inte vilka eller om det blir några komplikationer...Men det behöver du inte fundera på=) Dina kommer nog inte på ngra veckor än =) Å jag tycker föresten inte att du är så väldigt stor på kortet. Du kan och ska allt växa en stund till =)

2009-09-01 @ 13:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0