Ultraljud nr 5

Idag var det dags för ultraljud på NÄL igen. Det var två veckor sen sist och nu var det för att kolla upp om det hade hänt något mer. Det var ingen större skillnad, vilket var bra. Hon sa åt mig att ta det ännu lite lugnare, men inget sängläge blev ordinerat den här gången heller. Skönt!
     Bebisarna växer och frodas. Den ena vägde drygt 1300 g och den andra drygt 1400 g, vilket tydligen är mer än vad ett barn gör vid den här tiden. Just nu säger jag inget om det, känns mest bra att dom är lite större ifall att.. Däremot hade dom ändrat läge. Den som låg längst ner sist låg längre upp den här gången så att det var den andra som låg längst ner. Så länge dom båda ligger med huvudet neråt är jag glad. Antar att det inte spelar någon roll vilken som kommer först. Läkaren tyckte att dom var livliga. Dom ville inte riktigt ligga still när hon skulle mäta dom :)
     Jag ifrågasatte om man blir igångsatt tidigare med tvillingar i den här kommunen, men hon bara skrattade lite och tittade på mig som att "det kommer du inte behöva oroa dig för, se till att hålla kvar dom där inne tillräckligt länge bara". Tydligen är det ingen som tror att jag kommer gå tiden ut, inte jag heller iofs. Vecka 34 skulle jag ha som mål enligt henne och det är ju vad min barnmorska har sagt också. Det är fem veckor kvar dit..
     Efteråt var det dags för glass i kiosken på NÄL, vilket börjar bli en ritual när vi har varit där. Sen åkte vi hem och jag känner mig helt slut i hela kroppen. Tror dock inte att det var någon svininfluensa jag åkte på, för nu mår jag bättre igen. Mest bara trött :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Det var det jävligaste, funkade inte länken! Nu så! Och ja, jag syftar på dig. ;-)Ja, när man äter själv känns det ju helt lame att sitta vid köksbordet. Typ, 'hur mår du?' 'jotack, bra. Skjut mig?'. ^^

2009-08-22 @ 22:02:22
URL: http://larotika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0