Vecka 28 - tredje trimestern

Den här gången är det inte bara dags för veckobyte, utan det innebär även att jag går in i tredje trimestern. Jag har alltså redan passerat den behagliga delen av graviditeten, vilket känns lite skrämmande. Det går så hysteriskt fort! Ska man gå efter det normala så har jag tre månader kvar, 90 dagar, men eftersom jag inte är normal så har jag med största sannolikhet inte så lång tid kvar. Fy fan.. om två månader kanske man sitter här med två bebisar. Eller, ve och fasa, ännu tidigare! Jag vet inte om det är psykiskt, men jag känner mig väldigt gravid nu. Inte att jag vaggar fram som en annan pingvin, utan det är något annat. Bara det att jag blivit sjukskriven tror jag påverkar psyket. Det är lixom inte på låtsas längre. Jag måste ta det lugnt för att det inte ska sätta igång och snacka om att göra sig själv nojjig. 
     De senaste dagarna har dom varit helt vilda där inne! Jag funderar på vad fan dom håller på med egentligen när man ser på utsidan att det rör sig. Det är inte bara små ryck längre, utan man ser hur huden buktar ut och hur något rör sig där under, tänk Alien *hehe*
     Enligt familjeliv.se så har bebisarna börjat drömma nu och man kan ju fråga sig vad mina små päron drömmer om. Dom kanske har hemska mardrömmar om det där konstiga som dyker upp emellanåt; det där tunga, varma som står och trampar en stund innan det lägger sig över magen och som ger ifrån sig ett läskigt kurrande ljud. Man vet ju aldrig :)


 


Kommentarer
Postat av: Ellinore

Måste säga att det inte alls ser ut ut som att du ska ha tvillingar!! :-) min mage va MYCKET större.. ha ha.. och jag hade bara en... fin mage har du i alla fall!

2009-08-08 @ 21:00:16
URL: http://www.metrobloggen.se/wilding
Postat av: ruina

Ellinore: Tackar :) Ja det finns så många lustiga modeller på magar men änsålänge skäms jag inte iallafall haha Har hört från fler håll att jag inte är så stor.. ändå är bebisarna lite större än vad dom "borde" vara just nu. Dom kanske ligger långt bak ;)

2009-08-08 @ 21:06:30
URL: http://ruina.blogg.se/
Postat av: Ellinore

Det kan kan säkert vara så att dom ligger långt bak, alla bär vi barnen olika. Efter mina tillväxtultraljud så sa dom att mitt barn vara snarare mindre än normalt men att jag bar det långt fram (men sen var han ju inte speciellt liten när han kom). Jag la in en bild på min mage påmin blogg häromdagen... gå in o kika får du se :-)

2009-08-10 @ 22:17:31
URL: http://www.metrobloggen.se/wilding

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0