Vecka 31

Idag går jag in i vecka 31.
     Eftersom jag börjar bli ganska stor nu så är risken för ryggvärk, foglossning mm rätt stor, men hittills har jag inte känt av några direkta besvär och jag är väldigt tacksam över detta. Det känns nästan overkligt bra för att ändå ha gått såhär långt. Det kan ju vara tack vare att jag gör i stort sett ingenting på dagarna. Hade jag varit tvungen att ta hand om nån liten unge som jag hade sedan tidigare och inte kunnat vila så mycket som jag gör, så hade jag säkert känt av det mer. Tycker synd om alla som drabbas av foglossning.. har hört att det inte ska vara direkt skönt. Har iallafall kört en maskin med tvätt idag med. Håller på att tvätta upp alla bebiskläder så att det ska vara färdigt, men jag har lite kvar innan det är helt färdigt. Egentligen får jag väl inte hålla på med sånt, men något känner jag att jag vill göra när jag ändå går hemma. Har även packat bb-väskan. Det enda som fattas är bebiskläder och det är skitsvårt att veta hur mycket som kan tänkas behövas. Har ju ingen aning om hur mycket kläder bebisar förbrukar, men jag får väl slänga ner en hög.
     Mina föräldrar kom hit en sväng förut. Dom hade stått på loppis i Vänersborg och kom hit på vägen hem, så vi åt och så fick morsan städa lite *haha* Alltid bra att sätta henne i arbete när hon kommer på besök ;) Båda fick se hur mina vildingar levde runt i magen. Kul att kunna visa och inte bara säga att det rör sig, utan att de faktiskt fick se det på riktigt. 

Hörde av morsan att en gammal barndomsvän hade fått barn igår (eller ja, inte han men hans flickvän). Det är lite lustigt, då vet jag tre stycken som fyller år den dagen plus att jag och Robin firar vår årsdag då. Lätt att komma ihåg.

Växer jag något eller?


Kommentarer
Postat av: Anonym

har johan blivit pappa nu då eller??

2009-08-29 @ 19:17:55
URL: http://annaellanora.blogg.se/
Postat av: Linda

BB väskan... saken som fick mig att grina, haha. ;-) Det är verkligen så nära då!Funderade bara på den andra kommentaren här, hon säger Johan... Sten har snackat om en kille som heter Johan på jobbet varpå hans flickvän är gravid, han bor i Billingen, är det samma då eller?SV; Jo det är det säkert, men nu funderade han ju bara på en ålder som sagt, just 26 hade ju ingen betydelse. ;-)

2009-08-29 @ 19:24:34
URL: http://larotika.blogg.se/
Postat av: svärmor

Har jag växt något undrar du. Svar: Du har ju växt något så otroligt!!! Du ser ju ut att vara helt färdigväxt ganska snart. Kram!

2009-08-29 @ 20:57:14
Postat av: svärmor

Du har ju växt något så otroligt!!! Du ser ut att vara färdigväxt inom en ganska snar framtid.

Många kramar,

2009-08-29 @ 21:01:11
Postat av: svärmor

DET FÖRSTA VERKADE INTE GÅ FRAM,SÅ JAG DUBBELSKREV DÄRFÖR.

2009-08-29 @ 21:04:00
Postat av: ruina

Anna: Ja, Johan har blivit pappa till en Freja tydligen :)Linda: Nej, det är inte den Johan. Den här Johan kommer från Ljungskile och vi har vuxit upp tillsammans. Skulle inte tro att du vet vem det är. Hur kan en bb-väska få dig att börja grina haha Det finns väl andra saker som är mer känsloladdade än en väska ;)Svärmor: Herregud.. ser jag färdigvuxen ut nu så tänk hur jag kommer se ut om åtta veckor (om det nu mot all förmodan tar så lång tid innan dom vill komma ut). Jag kommer väl spricka antar jag.

2009-08-29 @ 21:30:25
URL: http://ruina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0