Dags för jobb

Nu bär det snart av till jobbet - det var inte det som var grunden till min irritation, för idag känner jag ingenting. Dags att lämna Robin med två små vildingar med andra ord. Just nu har de fått en stor Ramlösa-flaska att leka med. Det är säkert intressant i några minuter :)

Lite kvällsirritation sådär

Jag vet inte vad som hände; det känns som att jag fortfarande är kvar på jobbet. Så brukar jag aldrig känna. Det är aldrig några problem att lämna jobbet när jag går därifrån. Undra vad som hände idag egentligen. Det var ju som det brukar vara. Och så är jag irriterad också. Det är mörkt och äckligt överallt i vår lägenhet, lampor är sönder i varje rum och det är ingen som byter dem.

Några minuter senare: så, nu är de bytta. Bara lampan i hallen är kvar. Den irritationen är borta i alla fall. Hatar när det är sådär lite smygmörkt och det enda ordentliga ljuset kommer från datorn eller tv:n. Jag ser fan ingenting, hatar det! Om det är jobbet jag är irriterad på, vilket jag betvivlar, så känns det ju jävligt kul att jag ska jobba ett 24-timmarspass imorrn. Äh fan, jag har inget att skriva.
Fuck it!

9 månader

Idag blir killarna 9 månader! Jag orkar inte gå igenom vad det är de "ska" kunna nu, men de senaste dagarna har vi sett kryptendenser på våra kottar. De tar några krypsteg, lägger sig för att hasa en bit för att sedan krypa lite igen. Det är även väldigt intressant att försöka resa sig upp mot möbler på ett eller annat sätt. Det är bara Vidar som har lyckats komma upp till stående än så länge, men de ställer sig gärna på knäna och kikar upp på tv-bänken eller soffbordet. Det är inte speciellt lugnt här hemma längre när de är vakna, haha! Vidar har lärt sig att ta sig ur babysittern nu också, så nu var den säkerheten borta med.

Bjuder på ett par filmer från tidigare idag. Fick till en kul film där Vidar kröp fram och nöp sin fader på olämliga delar, men detta ville inte Robin att jag skulle lägga ut. Så ni får hålla till godo med det här istället.Cambridge - två veckor!

Idag var det dags för vägning igen och den här gången visade vågen på 1,6 kg minus - sammanlagt 3,9 kg på två veckor. Självklart ville jag haft större viktnedgång, speciellt när jag tycker att det känns som att jag har gått ner mycket mer, men så är det väl alltid. Mitt första delmål är i alla fall nått. Nu är jag åtminstone nere på strax under den vikt jag hade när barnen var födda och allt vatten hade gått ur kroppen. Jag har även minskat 2 cm över magen sen förra veckan, så jag ska allt vara nöjd. Då tar vi en vecka till!

Twilight-mania

Nej, så illa är det inte. Första gången jag såg filmerna kände jag mest "Jaha, och varför denna uppståndelse?", men nu i veckan fick jag plötsligt ett sånt sug efter att se dem igen och idag var vi nere på stan och köpte dem. Fan, vad svårt det skulle vara att få tag i den första filmen då! Den var slut överallt. Tillslut fick jag tag i någon specialutgåva på Åhléns som jag fick köpt. Såg precis första filmen igen, och visst, det finns något där. Har även beställt böckerna så de lär väl dyka upp senare i veckan. Varför skulle inte jag fastna liksom?

Vi hade finbesök från Långed här nere idag. Sten och Linda skulle ner hit och handla och passade på att umgås med oss. Tog först en fika på stan och sen efter lite förvirrat rundvandrande på stan åkte vi hem till oss och fikade ännu mer. Det blev dock inga kort, så jag får väl tigga till mig av Linda sen.

Shopping

Hade beställt kläder från Haléns som kom idag. Min svärmor var här när jag packade upp grejerna och hon tyckte att jag hade lite dålig fantasi gällande färgvalen, förstår inte riktigt vad hon menade med detta. Beställde även ett par byxor, men dessa hittade jag ingen bild på. Notera även de mycket sexiga mormorstrosorna som jag har beställt - till Robins stora fasa, haha! Måste bara förklara mig med att det faktiskt är ett par gördeltrosor eller vad det heter, det kan behövas ibland när man är såhär lite småfet och vill dölja magen. Allting satt som en smäck, såklart!


  

 


Tidsfördriv såhär en söndagskväll

1. Nämn någon som fick dig att skratta igår?
Robin antagligen.
2. Vad gjorde du 8.00-9.00 imorse?
Sov, barnen vaknade vid nio och då var det dags att gå upp.
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
Satt här vid datorn, grejade lite med ett projekt jag håller på med.
4. Vad hände dig 1993?
Hmm.. jag var 10 år och minns inte om det hände mig något sådär. Kanske att jag tog hål i öronen då, eller om det var -94.
5. Vad har du för melodi på din mobil?
Christina Aguilera - Candyman
6. Tre ord varför du sist spydde:
Lustgas, kejsarsnitt och förlossning.
7. Vilken färg är din hårborste?
Svart
8. Vad köpte du sist?
Ett par strumpor till killarna.
9. Vad fick du senast i present?
Ja herregud, vem minns det, haha!
10. Vilken färg är din dörr?
Brun
11. Var förvarar du dina pengar?
Var brukar man ha dom?
12. Hur var vädret igår?
Lite kallt faktiskt, och blåsigt.
13. Var kramades du sist?
Vid datorn.
14. Vad ser du fram emot?
Att få äta, haha!
15. Vad är 15?
En väldigt bra ålder.
16. Vilken skostorlek har du?
38/39 beroende på modell.
17. Vad har du för bakgrundsbild på datorn?
En bild på mina barns fötter.
18. Är du random?
Det lät fjortis så det är jag nog inte.
19. Vill du klippa dig?
Ja tack. Det är inte längesen men det känns så.
20. Är du över 25?
Ja, fast jag har nästa tappat bort räkningen på hur gammal jag är.
21. Pratar du mycket?
Det är väl inget jag brukar bli beskylld för nej.
22. Kollar du på O.C.?
Ja, det var en bra serie när den gick. Skulle dock inte se den igen.
23. Har ditt namn ett "x" i det?
Nej
24. Känner du någon som heter Steve?
Nej
25. Hittar du på egna ord?
Nja, inte vad jag kan komma på. Skulle vara "fittbänk" då, som Anna påminde mig om för ett tag sedan.
26. Är du kittlig?
Beror på var man kittlar.
27. Är du en typiskt svartsjuk person?
Inte så mycket längre, men det ligger väl där inne och lurar.
28. Nämn en snygg skådespelare/skådespelerska:
Heath Ledger
29. Nämn en vän vars namn börjar på M?
Morten(?)
30. En sak du önskar dig just nu?
En ny och fräsch bil.
31. Skulle du kunna leva ensam resten av ditt liv?
Det skulle vara under tvång i så fall.
32. Biter du på naglarna?
Ja, fast det är medvetet. Inget sånt där nervöst gnagande, utan när de blir för långa biter jag av dom. Hatar att klippa eller fila *ryser*
33. Har du lockigt hår?
Självfall har jag. Om det regnar på mig blir det rätt lockigt.
34. Vilken konsert ska du på härnäst?
Har inget planerat.
35. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
Jag har inga dåliga människor runt mig.
36. Hur många gånger har du svurit idag?
Ingen aning, för många antagligen.
37. Vilket ord säger du ofta?
Dock
38. Nämn en bra skiva i din samling:
Arch enemy - Doomsday machine
39. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
Ja, flera gånger.
40. Ska du jobba imorgon?
Ja, ska jobba natten.
41. Vad är det godaste du har i ditt kylskåp just nu?
Allt förmodligen. Allt är godare än pulver och vatten. Kanske inte det där som ligger längst in i grönsakslådan dock.
42. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
Vidar
43. Vad borde du göra nu?
Borde väl gå och lägga mig.
44. Har du något smeknamn?
Nej, mitt namn är inte upplagt för sånt.
45. Sover du mycket?
Inte överdrivet, men tillräckligt.
46. Vilken bok läste du senast?
"Jag, jag, jag" av Unni Drougge.
47. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
Är så dålig på film, glömmer bort vad dom heter och har svårt att säga en favorit.
48. Tycker du om någon just nu?
Ja, flera stycken.
49. När diskade du senast?
Tidigare idag, det var min diskdag.
50. Har du gråtit idag?
Nej, som tur är. Men jag gäspade så att jag nästan grät förut, räknas det?


Cambridge - dag 9

Jag är hungrig, det är väl egentligen allt jag har att säga. Och jag är jävligt trött på vatten, det smakar mögel. Jag hinkar te eftersom det är det enda jag känner för att dricka just nu. Idag har jag fanimej varit hungrig hela dan. Det där med att hungerskänslorna skulle försvinna på fjärde dan.. my ass! Det har varit sååå nära att jag bara tänkt: "Nej, nu skiter jag fan i det här. Jag vill ha en macka!"

En vända på stan

Starke man-SM hade tagit sig hit till Trollhättan idag och eftersom Robin är lite muskelnörd gick vi dit. Jag blev dock avskräckt när inträdet låg på 150 spänn, så Robin gick in medan jag och Zara smög runt på stan istället. Det blev såklart lite inköp och ett stopp på Odencafét. Den här gången skulle inte jag äta, men barnen fick lite påfyllnad. Kallt ute var det också! Vad har hänt? Är det inte sommar längre?

Ikväll spelar jag på Lotto, tänkte att jag skulle vinna massa miljoner nu.
Det är dags.Cambridge - första veckan avklarad!

Nu har jag gjort en hel vecka med Cambridge. Var iväg för att fylla på mitt förråd och passade även på att väga mig. Har varit riktigt nyfiken nu de senaste dagarna - jag känner ju att det har hänt något då det inte längre dallrar under hakan när jag går - och vågen visade att jag har gått ner 2,3 kg för att vara exakt! Självklart hade jag hoppats på fyra kilo, men man ska vara glad så länge det går neråt. Nu i början är det mest vatten som försvinner, men det spelar ingen roll. Det är kilon det också. Min plan är att gå på ren kur i åtminstone tre veckor, sen får vi se vad min konsulent säger om saken. Härligt att se när det minskar kilon!
     Just nu är mina föräldrar här; farsan och Robin har förhoppningsvis fått ordning på bilen igen och för tillfället sitter de och äter pizza. Det är ju sjysst >.<

Barnen är hemma igen

Idag har vi varit och hämtat våra kottar hos mormor och morfar. De ville inte riktigt släppa iväg dem, men nu fick allt småkillarna komma hem igen. Nu jobbar jag inte riktigt lika intensivt de kommande dagarna och Robin har inte lika ont i ryggen, så nu funkar det.
     När vi hade parkerat bilen och Robin kom in efter att ha varit ute och hämtat in grejer, berättade han att bilen hade gått sönder. Ja, men det var ju passande! Vattenpumpen hade lagt av och det rann vatten under bilen. Min första tanke var att jag inte kunde ta bilen till jobbet imorrn, vilket jag hade tänkt göra. Jag ska iväg och köpa "mat" och det stället råkar ligga i ena änden av Trollhättan, dit tydligen inga bussar går. Och till råga på allt har det bara öppet på just torsdagar en kort stund, så det är inte snack om att ta det en annan dag - och förresten tar maten slut för mig imorrn också. Efter en stunds febril hjärnaktivitet ringde morsan och då berättade jag hur det låg till; problem solved så att säga. Kanske att vi även kan få fixat bilen samtidigt. Farsan skulle köra förbi Volvo och se om det fanns några passande delar till bilen, så har vi tur kan vi få ordning på bilen samtidigt.

Kolla vad Vidar gjorde förut! Han drog sig upp helt själv :)
(och om ni tittar i bakgrunden.. det såg jag inte förrän nu när jag laddade in bilden. Någon är framme och nyper Trixi i näsan, haha!)Cambridge - dag 4

Enligt infolappen ska allting ha blivit lättare dag 4. För min del har det varit den hungrigaste dagen hittills. Jag säger ju det; inget stämmer på mig, haha! Det är överkomligt alltså, men en längtan efter mat har jag haft hela dagen. Ska bli intressant att se om det känns bättre imorrn. Tydligen ska fettförbränningen ha startat nu och det är ju trevligt. Fett vill vi inte ha. Passade även på att väga mig hemma hos mina föräldrar. Nu vet jag inte om man kan gå efter det, eftersom det inte är samma våg som jag stod på senast, men om det stämmer så har jag gått ner 2 kg på 4 dagar och det gillar vi. Kanske att jag även har blivit av med 1 cm runt magen, men vårt måttband har kommit på villovägar så jag gjorde en kreativ lösning, så jag vet inte om jag litar på det heller. Längtar faktiskt till torsdag då jag ska iväg och väga mig igen.

Brolle <3

Jag har ju glömt att skriva att vi är barnlösa för tillfället. Robin var iväg och tränade förra veckan och gjorde något så att han fick ont i ryggen. Eftersom jag skulle jobba så mycket nu i helgen och Robin inte klarade av att lyfta barnen själv fick lösningen bli att köra dem till deras mormor och morfar. Idag skulle vi åka och hämta hem dem igen, men när vi kom dit insåg Robin att han fortfarande hade ont i ryggen, så det var bara till att åka hem utan barn. Vi fick i alla fall kramat dem lite så att de inte glömmer bort oss. Snart kommer de hem igen.

Eftersom vi har varit barnlösa över helgen och det har varit Fallens dagar här, så passade vi på att vara nere på stan en sväng. I lördags åkte jag ner efter jobbet och träffade Robin som redan var på plats. Det var Strong man-tävling i stan och sånt tycker Robin är kul att kolla på. Vi gjorde inte så mycket, strök runt och kollade läget mest. Vi gick till ett ställe där Robin och Erik käkade - medan jag satt bredvid med min kopp te.
     Igår jobbade jag till nio, och halv tio spelade Brolle här i stan, vilket jag väldigt gärna ville se. Så efter jobbet kom Robin och hämtade mig och så åkte vi ner och beblandade oss med resten av Trollhättans stad. Träffade även familjen Mellqvist en snabb sväng, men de var sådär gamla och stod långt från scenen och det ville inte jag. Helst hade jag väl velat stå längst fram och groupa mig, men det går ju inte för sig längre *hrm* Tog allt lite kort, men jag stod lite långt ifrån för att de skulle bli några riktigt bra. Och min kamera är konstig, den fångar upp allt rött och förstärker det som fan och gissa vilket ljus de oftast använde på scenen - precis, rött. Spelningen var väl sådär. Tycker nog att han är bättre på skiva alltså. Han har sånt sug i rösten annars, men det försvann liksom live. Snygg var han dock ändå, och det var det andra som tyckte också. Bredvid oss stod ett gäng tanter som skrek och hade sig. Pinsamt.


Härlig tröja ;)


Cambridge - dag 2

Det finns en anledning till att jag påbörjade detta projekt just nu. De tre första dagarna på Cambridgekuren ska vara värst och den här helgen jobbar jag 36 timmar. Mycket bättre att befinna sig på jobbet där jag inte kan falla för frestelser på samma sätt som hemma. Jag tror att jag har kommit på hur de tänkte som tillverkade det här pulvret. Första påsen höll jag på att kräkas av. Seriöst, det är 3 dl man dricker varje gång och det tog hur lång tid som helst att tvinga i sig detta, och jag var tvungen att hålla för munnen mot slutet för att det inte skulle komma upp igen. Kräkreflexerna kämpade för fullt. Andra påsen var lite bättre, tredje var helt okej och den fjärde var nästan god. Nu drack jag min femte och den såg jag fram emot, haha! Jag tror att tanken är att man ska vara så utsvulten att man dricker vad skit som helst, bara det inte är vatten.
     På ett sätt hade jag velat ha en våg, men jag kanske ska vara glad att jag inte blir besatt av att väga mig hela dagarna. Får vänta tills jag ska fylla på med "käk", då kan jag passa på att väga mig. Det står att man efter redan tre dagar ska ha blivit av med en del kilon och såklart är jag nyfiken. Nu är det mest vatten som försvinner, men ändå.


Fan, det luktar kiss här.


Bara så att ni vet..

Jag skriver det här så känner jag mig kanske mer motiverad att inte misslyckas. Imorrn påbörjas Cambridgekuren. Nu får det vara nog med fläsk, nu ska det bort! Jag har hört mycket bra om detta och just nu känner jag att jag inte fixar att "bara äta rätt och motionera". Det funkar inte så på mig. För att jag ska tappa kilon så krävs det att jag mår jättedåligt och det gör jag inte nu - och känner inte för att göra heller - därför får jag ta till andra radikala metoder. Detta innebär alltså att jag kommer leva på flytande föda den kommande tiden och det ska bli väldigt intressant att se hur det funkar. Om det funkar, kanske jag ska skriva. Jag kommer säkert vara jättetrevlig också. Ikväll blir det pizza, bara så att ni vet!Hon är en sån som har rosa på sin son!

Jag tror att vi var lite rastlösa här hemma idag. Egentligen skulle det ha ringts samtal och gjorts en del ärenden, men vi flydde hemifrån och spelade minigolf istället. På vägen ner till stan såg vi en död råtta (eller om det var en jävligt stor mus) liggandes på cykelbanan. Robin tyckte att jag var äcklig som flyttade på den, men jag ville inte att folk skulle cykla över den. Det räckte väl att den var död. Robin vann på minigolfen, men jag gjorde två hole-in-one, det ni! Jag är tydligen skitdålig på minigolf i övrigt, men det gör inget. Barnen fick äta lite mellanmål ute i gräset, så de var säkert också nöjda med dagen. När vi skulle hem orkade inte jag gå längre så vi tog bussen. Där satt det en tjej som tittade på våra barn och sa; "Det är en av varje va?" Haha, rosa gör folk förvirrade. Lika roligt varje gång.
     Ja just det. Precis när vi kom ner till stan blev vi attackerade av TV4. En kille kom fram och frågade om jag ville vara med och svara på lite frågor. Visst, tänkte kamera-kåta jag tills han började fråga om jag litade på politikerna i stan. Va fan, sånt vet väl inte jag! Jag vet inte ens vilka som har makten här i Trollhättan. Hoppas verkligen inte att de tar med det på tv för då skäms jag. Jag sa åt honom att de inte fick använda det.

Tävling

Jag är med och tävlar om en ACM wallet från Bubi.se.Tävling

Jag är med och tävlar om en ögonkräm från Scandinavianhb.se.Bad hos mormor och morfar

Vi hade inte direkt planerat något för idag, så Robin pratade på minigolf. Men när det började bli aktuellt så hörde vi hur åskan drog igång och det började ösregna så det kändes inte som någon bra idé. Istället ringde jag hem till mina föräldrar för att höra vad de gjorde och om de ville ha besök, och då hade tydligen farsan ringt hit tidigare under dagen för att fråga om vi ville komma ner till dem, så det passade ju bra. Tanken var att vi skulle åkt dit och spelat minigolf, men det kom av sig. Det regnade där också och sen ville vi hinna hem till fotbollen (ja, man kan blogga och titta på tv samtidigt).
     När det hade slutat regna testade vi om killarna tyckte att det var roligt att bada. Morten var det väl bara till att stoppa i direkt i stort sett. Vidar fick vi truga lite för att han skulle tycka att det var skoj, men när han väl kommit i och börjat plaska så var det inga problem - förrän mot slutet när han råkade välta och fick en kallsup.


 

  


Ibland kan man förvåna

Jag kanske chockar er nu när jag säger att jag gillar fotboll. Inte till vardags sådär, men när det är EM och VM då tycker jag att det kan vara riktigt roligt. Har följt det rätt bra sen -94. Det var en helt underbar sommar och att Sverige tog brons var ju hur kul som helst. Sommaren -98 fick jag ett favoritlag utöver Sverige, vilket var Italien och sen dess har jag hållt på dessa, vilket är en förklaring till att jag blev lagom besviken över att de åkte ut redan i gruppspelen i år. Skamligt! I år har jag dragit på mig ännu ett favoritlag, Tyskland. Och jag är inte mer än människa så jag brukar få en speciell favorit i varje lag också. Italiens Inzaghi var en riktig heting, men han har väl tyvärr blivit för gammal nu så han är inte med längre. Favoriten i Tyskland är såklart Özil.


  


En tur till stugan

Det blev inte riktigt som det var planerat idag. Tanken var att vi skulle åka till Långed och ha "lekkväll" med Robins släkt, men av någon anledning hamnade vi mitt i renoveringen av sommarstugan och sen blev Robin irriterad och ville åka hem. Så det var inte mycket med de planerna. Vi skulle grillat också, så när vi kom hem drog vi på ugnen och "grillade" där i istället, så jag fick mina grillspett ändå. Medan Robin höll på med sommarstugan satt jag ute på gräset med ungarna och tog kort - tills att jag märkte att det fanns fästingar i gräset. Då var det dags att åka hem.

Träff med föräldragruppen

Igår hade vi i föräldragruppen bestämt oss för att träffas, men det slutade med att bara halva styrkan kom. Det var trevligt ändå. Träffades nere i Lunnen och fikade lite och lät barnen krypa runt på gräset. Robin satte Morten i sandlådan så han fick känna på sand för första gången. Skulle egentligen haft med oss hink och spade, men det kanske var tur att vi glömde att ta med, för det hade väl varit sand överallt annars. Tänkte att vi skulle se till att träffas något mer i sommar och att då kanske resten också kan vara med :)

Intresseklubben antecknar

Igår var verkligen en helvetesdag om man ska gå efter mitt humör. Jag kan få såna vansinnesutbrott emellanåt och jag vet inte ens var dessa kommer ifrån. Min misstanke är att det har med p-pillren att göra, så nu har jag slängt dessa åt helvete. Uppenbarligen fixar inte min kropp att trycka i sig hormoner, vilket inte är helt oförståeligt. Varför skulle kroppen må bra av att tillföra konstgjorda kemikalier, egentligen? Inte för att vi har några planer på fler barn för tillfället alltså, men nu får det gå som det går. Varken jag eller min familj mår bra av detta humör.

Många timmars jobb

Då var första veckan med arbete avklarad och jag har sammanlagt gjort 60 timmar på jobbet - och då var jag ändå sjuk i måndags så att 7 timmar försvann. Nästa vecka jobbar jag bara tre dagar. Resterande dagar är redan uppbokade. Det gäller att passa på när man är ledig. Att jag har jobbat en vecka innebär att Robin har varit pappaledig i en vecka. Tror nog att han tycker att det har gått bra, möjligtvis att det har varit lite långtråkigt. Det tyckte jag också i början, men sen vande jag mig. Jag är mest rädd att jag vänjer mig alldeles för mycket vid att åka hemifrån och ladda upp för att sen ha massa tålamod när jag kommer hem, vilket gör att jag kan vara trevlig mot min familj. Känner att det har varit lite dåligt av den varan nu den senaste månaden. Jätteskönt att slippa vara den som går upp på nätterna ifall någon skulle vakna. Som sagt, inte vänja sig för mycket, jag är snart tillbaka igen.

Bjuder på en go bild på Morten. Robin hade köpt en ny leksak - vet inte riktigt om leksaken hade önskvärd effekt.Ack denna värme!

Jag är lite inaktiv på Internet den här helgen. Har jobbat ett 24-timmarspass mellan igår och idag och imorrn ska jag jobba 12 timmar. Sen är jag ledig på måndag. Morgondagen kommer förmodligen gå rätt fort, eftersom jag ska till Liseberg - på arbetstid, det ni! Om de som spår vädret har rätt kommer det åtminstone vara uthärdligt att röra sig imorrn. Idag var det hemskt! Cyklade hem runt lunchtid. Det tar inte lång tid att cykla, men det var fruktansvärt. Tycker att det är så äckligt när det är såhär varmt. Ni som inte sminkar er kanske inte lider lika mycket, men jag kan lova att det inte är någon höjdare att kleta på foundation i 30 graders värme. Det börjar smälta innan man ens har fått på sig pudret. Vi hade en fundering på att gå ner till Knorrfest som är här i stan ikväll, men värmen håller oss inne. Ingen idé att försöka se snygg ut nu. Vi var en sväng ut till Överby efter att jag hade slutat jobba. Var inne på Elgiganten och råkade gå förbi en AC. Kan ingen sponsra oss med ca 3000 spänn till något totalt onödigt (eller onödigt vet jag väl inte)? Känner inte för att ta sparade pengar till sånt faktiskt. Eller vi får se..

Bettan letade upp en spindel här inne alldeles nyligen. Såg att hon höll på att jaga något på golvet, och nog fan var det en spindel. Jag gömde den under en av barnens leksaker och bad Robin bära ut den, vilket han också gjorde. Jag har en modig man jag, haha!  

Här dansar Herr Gurka

Idag var en ledig dag och jag fick dragit med mig familjen ut till Överby. Kände att jag för en gång skull faktiskt behövde handla nya kläder. Fick väl inte riktigt köpt vad jag skulle, för när jag kom dit ut glömde jag helt bort vilka mina behov egentligen var. Men fick i alla fall köpt mig några leggings, ett linne och två tröjor. Och så blev det såklart lite barnkläder eftersom Lindex hade rea. Barnen börjar närma sig nio månder och då är det snart dags att lämna tillbaka babyskydden som vi hyrde när de föddes, så vi köpte även nya bilstolar till dem. Kortet har gått varmt idag med andra ord.
     När vi gick runt där ute träffade vi på en gammal jobbarkompis som jag har väntat på att springa ihop med sedan barnen kom ungefär. Så nu äntligen, åtta månader senare, fick hon sett dem :)

När vi åt frukost i morse fick killarna testa på att äta gurka. Något måste man ju roa dem med så att de håller sig lugna. Vidar var ganska skeptisk. I min värld smakar inte gurka något speciellt, men han grimaserade och hade sig.

  

  


RSS 2.0