1-årskalaset

Vi hade ju kalas för killarna i lördags. Det började klockan ett och vi hade fått dem att sova innan så att de skulle vara utvilade, men de hann allt bli trötta innan kalaset var slut ändå. Efter presentöppningen fick Robin gå hem och lägga dem och de hade tydligen stensomnat direkt. Det är då inga uthålliga killar man har, haha! Vi bjöd på smörgåstårta och efter det blev det bullar, kakor och vanlig tårta. Måste ha tårta på kalas! Både Morten och Vidar fick testa smörgåstårta, men jag tror att min var lite godare än den vanliga. Vidar mumsade på, men Morten tyckte väl inte att det var någon höjdare direkt. Det blev nästan en hel vanlig tårta över, så dagen efter fick vi tvingat hit Erik och Knut och senare familjen Mellqvist så att de skulle hjälpa oss att äta upp den.
     De fick allt en del grejer trots att vi inte riktigt hade orkat engagera oss i en önskelista. Jag hade även gjort ett kollage som jag hade satt upp ovanför presentbordet med bilder från deras första år.


  


Kommentarer
Postat av: Lina

sv:tack :)grattis till dina pojkar i efterskott :) så söta! nu går tiden bara fortare och fortare.

2010-11-02 @ 20:04:50
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Syster

Tack för ett trevligt kalas!!!!

2010-11-03 @ 10:54:07
Postat av: svärmor

Ja, det var ett roligt kalas med en smak av lite chock kan man väl säga!!!Jag glömmer nog aldrig den tionde frågan. Kram!

2010-11-03 @ 19:23:03
Postat av: Liza, Love och Moas mamma!

Jösses vad tiden går fort! 1år redan!

Grattis i efterskott till dom båda!! :)

2010-11-05 @ 17:22:02
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0