Det här med dagis alltså

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka ärligt talat. Vi skulle ju egentligen ha lämnat dem till dagis förra veckan, men så var inte deras magar riktigt på humör, så vi skickade dem till mormor och morfar istället. Idag var det då dags. Jag jobbade natten till idag, så Robin fick ta dem själv i morse innan han skulle till jobbet. Efter 1,5 timme ringde dagis mig och sa att Morten hade bajsat fyra gånger under den tiden han hade varit där och att han nu hade bajsat igenom kläderna, så det var bara till att åka och hämta hem mina skruttar. Inte för att jag blev jätteledsen över det kanske, men det var väl inte en önskvärd start direkt. När jag kom till dagis satt de och åt frukost. Morten hade fått låna någons tröja så han satt där och stoppade i sig macka, i lånad t-shirt och utan byxor. Sötnos! Kom hem vid nio, la ungarna (och mig själv eftersom jag bara hade sovit tre timmar på jobbet i natt), och sen sov vi allihop till halv ett. Bra för mig och bra för ungarna. De har varit så glada och goa här idag, så jag vet inte riktigt vad som hände med Morten. Han hade även blivit jätteledsen när Robin gick, så jag vet inte om hans mage flippade ur för att han blev så stressad eller något.
     Sen blev jag inte jättenöjd över vissa i personalens attityd heller. Först när hon ringde så lät hon väldigt störd på att jag var tvungen att fixa en ersättare för mig innan jag kunde lämna jobbet. Logiskt i min värld, och borde vara i hennes också. Jag sa att jag skulle se vad jag kunde göra och skulle komma så fort jag kunde, "Jaha, och när är det då?" Eeeh, ja du, det beror väl på hur lång tid det tar att fixa en ersättare eller. Kan ju inte bara gå för fan! Sen när jag kom dit sa hela hennes kroppsspråk: "Ta ditt barn, ta honom och försvinn!" Och så påpekade hon att vi inte hade lämnat några extrakläder (nej, det här var liksom första dagen ungarna var på dagis och klockan sex på morgonen vid första lämningen kanske inte extrakläder var det första Robin tänkte på), och att vi behövde fylla på blöjor, för vi hade ju bara lämnat ett halvt paket. Sen var hon tvungen att gå runt och visa var man la extrakläder och blöjor - jo tack, vi har varit på inskolning så jag vet. Hatar när folk idiotförklarar mig! Och när jag slutligen hade fått på barnen kläder och mössa och det var dags att gå ut till bilen tittar hon på mig och frågar hur jag ska göra nu; ska jag ta ett barn i taget? Den som själv inte har tvillingar har inte ett skit att prata med mig om när det kommer till logistik. Inte en chans att jag bär båda barnen samtidigt. Vi, och barnen, är vana vid att den ena får vänta på sin tur. Det funkar inte att ta en unge under varsin arm, bära dem ut till bilen, låsa upp och sedan försöka få in båda i bilen på samma gång. Men hon är väl en sån där mirakelmamma som aldrig någonsin har låtit sina barn gråta eller på något sätt få vänta på sin tur. Hon har väl alltid kommit springande så fort det har varit något, eftersom hon är en sån jävla bra mamma. Jävla översittarfitta!

Kommentarer
Postat av: Zara

Vilka attitydproblem hon verkar ha då!!

2010-11-15 @ 20:13:28
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com
Postat av: Hanna

Gud vad tråkigt!

Jag är så glad att vi har fått ett dagis med underbara fröknar.

2010-11-15 @ 20:24:33
URL: http://ofantasifull.blogg.se/
Postat av: Tirja

Min första tanke är HAR hon ens EGNA barn?

Usch dålig attityd är väl det minsta man kan kalla det!

2010-11-15 @ 21:36:22
URL: http://xredxangelx.blogspot.com
Postat av: Anonym

:( Jag är en sån mes att jag genast tänker att hon inte menade något illa.

2010-11-15 @ 22:30:18
Postat av: Sara

idioter!!!

Skulle vilja se en sån som henne försöka lösa allt med TVILLINGAR! men får fanimej höja toleransnivån när man har två...

2010-11-15 @ 23:04:28
URL: http://sajo.blogg.se/
Postat av: Sandie

SV: haha jamen det är tamej fan omöjligt att bli gravid utan sex ;P

2010-11-15 @ 23:09:04
URL: http://swedhik.blogg.se/
Postat av: Mia

Seriöst?

säger som Hanna - glad att man hittat ett dagis med underbar personal.

Och sen slog det mig - måste ni ha med egna blöjor? :S

2010-11-16 @ 00:01:41
URL: http://crownless-stargazer.blogspot.com
Postat av: Lina

Shit vilken kärring.Det enda negativa vibbarna jag fått av en på vildas dagis var att hon tyckte att jag dalta med henne för att jag vill ge henne en kram hejdå :O den äldsta i personalen så hon verkar lite hårdare. Dom andra är underbara. Dina pojkar är för övrigt exakt lika stora som Vilda och inte fan hade jag kunnat kånka och fixa med två så stora barn. En i taget låter LOGISKT.

2010-11-16 @ 20:14:53
URL: http://rocktroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0