Flummeri flummera

Jag har jobbat nu i helgen, så jag har varken haft tid eller ork att blogga något. Men i fredags var jag ledig och på kvällen bar det av till Vänersborg för aurafotografering. Har aldrig gjort något sånt tidigare, men har varit nyfiken på det i väldigt många år. Hon som tolkade bilden har aldrig träffat mig tidigare och ändå var det mesta hon sa en riktig fullträff. Visst, man väljer att tro på det om man vill, men om hon bara hade suttit där och sagt massa nonsens och grejer som kunde stämma in på vem som helst, så hade jag känt mig skeptisk. Allting stämde kanske inte, men å andra sidan kan det vara sidor hos mig som jag själv inte har upptäckt än. Jag ville inte säga saker om mig innan hon började prata, eftersom jag ville vara så anonym som möjligt, och ändå lyckades hon fånga mig rätt bra tycker jag. Hon spelade in tolkningen på en skiva som jag fick med mig hem, så jag har lyssnat igenom den ett par gånger. För er kanske det inte är så intressant att läsa igenom 20 minuters prat, men jag tänkte att jag skulle välja ut några delar som jag tyckte var roliga.

Aurafotografering går ut på att ta en bild av kroppens energier. Alla människor har en eller två färger, jag har två; grön och blå.
     Grönt innebär att jag är bra på att ta hand om, värna om och att dela med mig av det jag kan och vet. Grönt är en bra mammafärg. Jag är extremt lyhörd och bra på att lyssna på andra. (Hon påstod även att jag har stark social kompetens, vilket jag betvivlar.) Problemet med att vara grön är att man är väldigt känslig och har lätt för att ta saker alldeles för personligt. Jag får dåligt samvete för saker som jag inte behöver ha dåligt samvete för. När jag mår bra funkar mitt liv ganska bra, men när jag mår dåligt så rasar allting. Jag har väldigt lätt för att ta till mig det dåliga, och missar det som andra uppskattar hos mig. Hon sa att det känns som att någon har sårat mig väldigt mycket och att det är något som även idag påverkar mig ganska mycket, genom att hindra mig från att ta till mig det glada i livet. Hon tyckte även att jag skickade henne dubbla budskap; att jag har både det där grubblande och nedstämda, samtidigt som jag är glad och sprudlande. Att säga något negativt till mig kan vara som att hugga kniven i hjärtat på mig.
     Att vara blå innebär att vara mer tystlåten och tillbakadragen och att jag kan vara obekväm i vissa situationer. Hon menade att andra kan uppfatta mig som öppen och att jag delar med mig av mig själv, men att det i själva verket inte alls är så. Jag släpper in andra människor till en viss gräns, men det finns en del som jag behåller för mig själv. Hon frågade om jag hade hållt på någonting med healing, och när jag sa att jag inte hade det tyckte hon att jag skulle fundera lite över det, eftersom jag har en sån lugnande inverkan på min omgivning. Hon sa att hon blev helt varm i händerna medan vi satt där, och att det kom ifrån mig.
     Att vara grön innebär att ha sunda värderingar och att man är logisk i sitt resonemang. Att vara blå innebär att ha en stark intuition. Dessa går inte riktigt ihop, vilket kan få mig att känna tveksamhet. (Ja, jag är en väldigt ambivalent människa, jag vet.) Ska man tro på det man ser eller det man känner? Hon tyckte att jag skulle kolla upp det där med intuition och arbeta vidare med det, för i hennes värld så "var jag redan där" som hon uttryckte det.

Hon hävdade även att jag skulle kunna bli väldigt duktig inom ett specifikt yrke, men att jag inte alltid gör saker på det traditionella sättet. Att jag många gånger ligger före min tid och inte gillar när det blir för mycket regler att följa. Jag kan bana väg för nya tankar och idéer om jag bara vågar. (Ja, inom andra områden än just mitt arbete är det väl så jag funkar.)
     "Våga använda dig av din intuition", detta upprepade hon flera gånger. Hon tyckte att det kändes som att jag tvivlar, men att jag också vet att jag får en hel del svar. Att jag ofta vet om saker innan de händer. Problemet kommer när jag börjar analysera, när den logiska sidan tar över. Bara lyssna till intuitionen! 
     Hon sa också att även om jag har vänner och är omtyckt, så känner jag mig utanför och udda (no shit) och att detta kunde bero på allt det mediala jag har i mig. Det är som att jag passar in men ändå inte. Jag är bra på att betrakta människor, men gör det gärna på lite avstånd. Även om jag är extremt uppmärksam så är det något som många missar med mig, och det tyckte hon var synd.
     Hon tyckte även att jag har en ungdomlig energi och blev lite förvånad när jag sa hur gammal jag var. "27 alltså, ja det missade jag", och sedan blev hon tyst en stund.

Att vara grön innebär också att man är en relationsmänniska; man vill ha barn och familj och vänner runt sig. När man är blå behöver man lugn och ro och sitt eget utrymme. Eftersom jag har båda dessa delar i mig måste jag se till att jag har mitt eget space för att trivas. Det är viktigt att jag gör saker som jag själv tycker om.
     Hon sa att det känns som att jag grubblar väldigt mycket och att jag vill göra andra grejer än det jag gör nu. Pratade lite om olika yrken som skulle kunna passa mig. Enligt henne är det självklart att jag ska jobba med människor, men kanske inte på det sätt som jag gör nu. Eftersom jag enligt henne är en så känslig person kan det bli för mycket för mig att arbeta med människor där jag inte ser någon förändring, att det tar för mycket av min energi. Hon tyckte att jag skulle satsa på att verkligen ta reda på vad det är jag vill arbeta med och att flytta.      
     Hon sa också en sån passande grej "Jag känner att du ska börja skapa en plats som du trivs bättre i än den du har varit i", och för mig innebär inte det vare sig arbete eller bostad, men jag förstår vad hon menar. Hon blev tyst en stund och sa att hon inte riktigt visste hur hon skulle tolka det hon fick till sig, men att saker kommer bli lättare. Att det känns som att jag behöver förenkla saker för mig själv, men att saker kommer bli bättre.
     Jag har även lila i min aura och det innebär att jag är bra på att drömma och fantisera. Enligt henne kommer vissa av mina drömmar slå in, redan nästa år. Hon kände något med mars/april och frågade om det är något vid den tiden som kommer hända, men det gör det inte vad jag vet nu. Hon sa även att det känns som att jag kommer få en bra sommar och att saker kommer lugna ner sig. Det kan försvinna en del saker i den energi jag har nu; det kan vara relationer, prylar, pengar osv och att allting som handlar om utsortering är bra just nu.

På aurafotot ser man även sina schakran och hon gick igenom dessa och berättade vad de betydde. Det andra schakrat nedifrån är mycket större än alla andra och hon sa att det står för vänner, barn, relationer osv och att det är mycket aktivitet där just nu. Jag hade sett att hon sneglat på min mage några gånger tidigare under konsultationen, och när jag sa att jag är gravid skrattade hon och sa att hon hade tänkt att jag måste vara gravid, men det kan ju vara lite känsligt att fråga om man nu inte skulle vara det.
     Utifrån lite andra staplar och grejer som hon gick igenom kunde hon utläsa att jag är i ganska mycket balans ändå, men att det finns en del spänningar i kroppen. De kommande tre åren kommer kunna bli ganska bra. Det är som att en tyngd som har påverkat mig börjar släppa. Att det känns som att jag kommer bli gladare i mig själv.Ja, det blev ju rätt långt det där ändå, men det där med att sortera ut är väl inte min starka sida helt enkelt. Hade tänkt att ta mig dit om ett år igen, för att se om något har hänt. Man kan göra sånt här ungefär varje halvår-år, att hålla på för ofta är ingen idé ändå. Om ett halvår har vi förmodligen andra saker att fokusera på än sånt här, så om ett år kan nog bli bra. Skulle vara roligt att se om det har blivit någon förändring. Även om man inte tror på såna här grejer kan jag rekommendera att ta en sväng. Det är väldigt roligt om inte annat!
Kommentarer
Postat av: Zara

Vilket spännande inlägg!

2010-11-29 @ 14:14:19
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com
Postat av: Hanna

Det låter lite roligt även fast jag inte tror så mycket på sådant :)

2010-11-29 @ 19:52:43
URL: http://ofantasifull.blogg.se/
Postat av: Sandra Lindholm - Tvillingar födda i v 24

Du har mail på Facebook!!Jag vill också göra sånt :D

2010-11-29 @ 23:00:12
URL: http://sunkiissed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0