Nej, jag är mest irriterad just nu

Fy fan vad trött jag är på en faktor i mitt liv just nu. Tänker inte gå in på det närmre, men det är mycket irritation i mitt huvud just nu. Irritation och stress över att inte veta hur det blir framöver.

Barnen är inte riktigt som de ska just nu. De skiter så att det fräter på dem och så skriker de i högan sky när man ska byta på dem. Såhär var det när de fick fem tänder på en gång senast, men jag har inte sett att några fler tänder är på gång just nu, så jag skyller på dagis. Egentligen skulle de ha lämnats till dagis för första gången ikväll, men det blir inte så. Vill inte lämna bort dem när de är såhär. Eller ja, jag lämnar bort dem men det är till känt folk. Mormor och morfar är alltid en hit. Trött på dagis är jag också, de har inte ens hunnit börja och de är redan rötna i magen.

Och så vill jag ha en bil.


Och ett hus.
Suck.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tror du inte att det kan vara tänderna då? Det ska tydligen komma kindtänder i överkäken runt 12 månaders ålder. Varg är också dålig i magen igen, och han börjar inskolningen imorgon så det kan inte bero på dagis :)

2010-11-07 @ 14:26:48
URL: http://ofantasifull.blogg.se/
Postat av: Zara

Det fräser om dig kvinna! ;)

2010-11-07 @ 17:30:33
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0