Nej, men om vi skulle ta och bo kvar här då

Vi var på en visning av ett radhus nu i eftermiddag. Detta var precis vad jag ville ha! Visst, det fanns allt att göra på detta också, men kök och badrum var fixade, och sånt brukar kunna kosta en del. Resten av huset var ganska gammalt, vissa grejer var original från när det byggdes. Trots detta hade jag lätt kunnat tänka mig att flytta dit, lite färg och tapeter så hade det varit kanon. Nu var inte Robin så jätteintresserad kanske, men vi åkte ändå till banken för att fixa ett lånelöfte - om inte annat så är vi inne på att flytta så det kan vara bra att ha i vilket fall. Var på banken för några veckor sedan och pratade med en tanta så vi visste ungefär vad vi hade att röra oss med, men ville ha det på papper. Pratade med en annan den här gången och efter lite räknande visade det sig att vi landade på ett antal hundra tusen mindre än vad den förra banktanten hade uppgett för oss. Varför göra så och ge oss falska förhoppningar? Det var väl ändå jävligt onödigt.
     På ett sätt vill jag bara lägga ner det här med husletande. För dessa pengar får vi ingen vettig bostad här i närheten ändå. Ett alternativ är att göra om lite här hemma så att alla får plats, men det kräver en hel del rensning och undanstoppande av allting som inte är supernödvändigt. Typ skicka ner alla böcker i källaren och rensa ur alla kläder man inte använder varje dag osv. Visst, det är en lösning men jag gillar mina saker. Vissa uppoffringar måste man göra, det vet jag också, men någonstans går gränsen. För man vill inte bo i Frändefors eller? Där hittade jag ett jättefint hus för pengar som vi faktiskt skulle ha råd att lägga ut.

Kommentarer
Postat av: Lina

sv:ja spola äggledarna låter ju mys ;P skulle peppra mig själv full med smärtstillande en timme innan tydligen för det kan göra ont. Lät inte kul för fem öre men lätt värt det.Vi fick också ett lånelöfte på banken men med det hade vi fått en 1:a i angered typ :P här får man ett mindre hus för dom pengarna.

2010-11-23 @ 23:38:45
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

De finns en lägenhet ledig h'r på detta pmråde jag bor. 5 rum och kök =)

2010-11-24 @ 07:56:05
URL: http://mittlivochvardag.blogg.se/
Postat av: Zara

Men hade den andra tanta sagt för mycket?! Så kan man väl inte göra? Nä, Fräsfors är väl inget höjdarställe men det är som du skriver, man kan få en hel del för pengarna.

2010-11-24 @ 09:53:14
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0