Nu är familjen samlad igen

Nu har barnen äntligen kommit hem igen. Det är en vecka sedan deras mormor var här och hämtade dem. Skulle ju haft dem på dagis såklart, men så blev de konstiga i magen igen och för att vi skulle slippa vara hemma från jobbet (ja, pengar behövs också), så tog mormor och morfar hand om dem istället. I söndags var vi ju där och hälsade på, så vi fick träffat dem en dag åtminstone. Men nu äntligen är de tillbaka igen!
     Hörde ett gallskrikande barn i trappen framåt kvällen och tänkte "Fan vad grannens barn låter", fram tills vi hörde att ljudet liksom ökade och lät ganska bekant. När vi öppnade dörren stod farsan där med en nerspydd Morten. Stackars lilla kotte. Hade spytt i bilen, ganska ordentligt också. Tyckte väl inte att det var så jättekul att komma till mamma när man varit med mormor och morfar senaste tiden. Vet inte hur fort de glömmer, men det tog en liten stund innan de tyckte att vi var okej. Morsan berättade att Morten hade tagit sina första steg idag - och så missar man det >.<

Kommentarer
Postat av: Sandra Lindholm - Tvillingar födda i v 24

Ja jag märker redan efter en helg att mina är liite skeptiska :/ Är så jävla jobbigt när det märks så..Därför jag velat att deras pappa ska träffa dem oftare, men men, han fattar inte de där.Du, tänkte på en sak, du och Sara ( SaJo ) kanske skulle vilja komma hit och leka med oss? Liten tvillingträff =)

2010-11-25 @ 23:53:47
URL: http://sunkiissed.blogg.se/
Postat av: Zara

Har han tagit steg den lilla busen?! Redigt Morten!

2010-11-26 @ 10:32:38
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com
Postat av: Lina

sv: jag önskar att vi hade 10 000 i räkningar :O hade nästan det dubbla denna månaden så du kan förstå om vi behöver bo billigare och att gubben ska slippa pendla till jobbet. Har ni dyr dagisräkning? vi har bara 345 kr så det är inte mycket att klaga på.

2010-11-26 @ 17:17:06
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Lina

sv: nä man får ju t.om betala för dagis på sommaren när barnen kanske är hemma :O man betalar ju för platsen inte timmarna barnen är på dagis.

2010-11-27 @ 10:25:32
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Linda

Verkligen! :-( Tack så mycket!

2010-11-28 @ 18:32:24
URL: http://larotika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0