Vecka 14

Jag kollade tillbaka på hur min förra graviditet var i början och läste att jag upplevde det som att den svullna magen hade börjat lägga sig i vecka 15. Idag går jag in i vecka 14 så det kanske den gör snart. Min mage har inte riktigt samma förutsättningar som förra gången, så det är svårt att säga om jag ser gravid ut än eller inte. Vet bara att jag började se gravid ut på riktigt i vecka 17 förra gången, och där är jag ju snart. Då var det visserligen två, men många gånger får man mage tidigare andra gången. Tröttheten hade tydligen lagt sig vid den här tiden förra gången, det kan jag dock inte påstå att den har gjort nu. Det är en helt förlamande trötthet emellanåt, inte bara att jag är trött och vill sova, utan jag orkar verkligen ingenting. Det finns ingen motivation eller energi över huvud taget. Väldigt jobbigt när jag ser hur mycket som behöver göras. Mitt kassa järnvärde kan väl vara en orsak, men nu har jag köpt järntabletter minsann, så nu får vi se. Och tät i näsan är jag den här gången med, redan i vecka 9.

På något sätt får jag för mig att det är två den här gången också, men det är nog rent önsketänkande. Eller för att det är det jag känner till.

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Ingen graviditet är den andra lik =)Men Elias såg jag gravid ut i vecka 16, och denna gången kunde jag inte gömma magen längre än vecka 13. De är ju för att livmodern redan har vart uttänjd en gång innan och de är ju inte så längesedan. Dem brukar ju säga att de tar ca 3 år innan livmodern har gått ihop ordentligt =)När de gäller tröttheten tror jag du kommer vara tröttare längre denna gången. För de första har du inte samma förutsättningar till att vila nu som med första graviditeten.Kram

2010-11-16 @ 20:00:32
URL: http://mittlivochvardag.blogg.se/
Postat av: Lina

Så ni vill helst ha 2 till denna gången med? :) jag tycker tvillingar verkar kul men jag har USELT tålamod så det hade nog varit smått skrämmande haha.Jag kommer ihåg den där hemska tröttheten som igår. Jag somnade mellan 19-20 varje kväll så var inte mycket till sällskap :P

2010-11-16 @ 20:08:37
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Zara

Så du är tät i näsan denna gången med? Det blir till att köra på med nässpray då antar jag. Den var väl bästa vännen sist? ;-)

2010-11-16 @ 21:39:53
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com
Postat av: Zara

Sv; Jag försökte allt fiska lite i morse om du hade tänkt ta dig till öf men hann inte få något svar innan jag loggade ur. =)

2010-11-16 @ 22:51:05
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com
Postat av: Liza, Love och Moas mamma!

Önsketänkande att det ska va 2 igen. Jösses! Ja orkar man med det så! :) Jag tycker du är stark som orkar med två små och så vill du ha 4 samtidigt. Du är nog lite galen ;)

Men om 4 veckor vet du om det är 1, 2 el 3 ;)

2010-11-16 @ 23:01:43
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0