Ätstörd, eller vad är det frågan om?

Under hösten har jag börjat med Viktväktarna igen, men jag vet inte vad det är för fel på mig. Först går jag ner några kilon, blir jätteglad över att jag lyckas göra något som får mig att må bra, att kläderna börjar sitta okej och för att jag slipper gråta när jag ser mig i spegeln, sen bara det vänder och jag helvetesfrossar som om det inte fanns någon morgondag. Och så är jag tillbaka på ruta ett igen; hatar mig själv för att jag är så kass och fet och eländig och så skärper jag mig ett par veckor, går ner i vikt för att sedan frossa, och så håller det på sådär. Viktväktarna är skitbra! Man får äta allt, man får äta mycket, jag behöver inte svälta mig för att gå ner i vikt, och ÄNDÅ orkar jag inte! Eller orkar, jag vet inte vad jag ska skylla på. Det är ju inte som att man måste tänka sådär jättemycket, man får bara inte svulla hela dagarna, that's it. VARFÖR ska det då vara så svårt att bara göra som man ska?!
 
Jag köpte en skylt som jag tycker säger allt.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag tycker du ska ta kort runt i lägenheten för oss som inte fått lyckan att se den ännu!

Svar: Det är på gång. Det ska bara fixas lite till innan det är redo för visning :-)
Linda Ruina

2012-12-17 @ 23:24:00
Postat av: Hanna - Miltons mamma

åh det där kunde vart mitt inlägg. jag ägnade två månader i höstas att gå ner 5 kg för att komma ner till en vikt jag kände mig nöjd med för tillfälligt. sen kom december och jag har väl gått upp 2 kg igen :( men 1 januari ska det vända. då är julen och festligheterna över. då ska allt godis i lägenheten slängas i soporna och jag ska gå ner minst 7 kg till sista mars. kan man inte bara bli smal och förbli det?

Svar: Jag har väl aldrig varit smal, men det hade varit trevligt att åtminstone komma i min "tjockkläder" igen ;-)
Linda Ruina

2012-12-18 @ 10:13:20
URL: http://www.hannasfotoliv.blogg.se
Postat av: jeanette

bra skylt! :D
det dr med vikten är fan klurigt alltså. förstår inte att man ägnar så mycket tid och energi i livet åt nåt som man ändå aldrig blir nöjd med!
synd att ni inte bor kvar i thn, med tanke på ditt tidigare inlägg "vänner sökes". hade gärna kommit förbi dig och umgåtts lite :-)

Svar: Ja, jag förväntar mig inte att bli nöjd. Bara mindre fet ;-)
Du är välkommen om du har vägarna förbi Ljungskile :-D
Linda Ruina

2012-12-18 @ 11:29:16
Postat av: Sofie

Sådär har jag också gjort i omgångar. Det är väl för att det går bra och då tänker man att man kan släppa lite på det, och så blir det som det blir. Och sen har man ibland ett visst beteende kopplat till att man äter. Jag gör det t.ex. när jag har tråkigt, eller är ledsen. Har jag gått hemma en dag med barnen som varit för jävlig så kan det göra att jag äter bara för det. Det gäller väl att komma bort ifrån det och det har jag gjort nu. Jag tänker en extra gång innan jag äter det där som är onyttigt och onödigt egentligen. Man måste nog komma till botten med VARFÖR man äter, för att man sen ska kunna hålla vikten och komma ifrån ätandet.

Svar: Jag har också funderat mycket över vad det är som gör att jag äter. Tror inte att det handlar om att jag känner att jag "kan släppa kontrollen", utan jag äter när jag är stressad, arg eller uttråkad. Tydligen är jag det ganska ofta ;-)
Linda Ruina

2012-12-18 @ 15:44:07
Postat av: Lina

Sån var jag förut med. Men nu har jag gett mig faaan på att gå ner i vikt med start 1.a januari :) innan har jag alltid haft ursäkten att tänk om jag blir gravid då går jag ju ändå upp :P men nu kan jag inte köra med den ursäkten längre ;)

Svar: Jag ska också ta tag i det efter nyår - precis som alla andra ;-)
Linda Ruina

2012-12-18 @ 16:12:43
URL: http://rocktroll.blogg.se
Postat av: Sara

Najs skylt! Stämmer rätt bra här med! 12 jävla kilon kvar och lilleman e 5 månader! Känner mig som fetaste stan

Svar: När M&V var 5 månader var det en som frågade mig när det var dags. Jag trodde först att hon frågade hur gamla mina barn var, men sedan förstod jag att hon hade trott att jag var gravid, haha! Då började jag tänka på vad jag stoppade i mig ;-)
Linda Ruina

2012-12-22 @ 18:27:33
URL: http://Http://sajo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0