Julfirande nr 3

Och gårdagen bjöd på tredje och sista julfirandet för i år. Man märker att man börjar bli vuxen när man kan bli trött på att fira jul, haha! Eller rättare sagt tycker att det är skönt när det är över. Vi var hemma hos min släkt, och vi är ju inte så många som firar tillsammans (i år var det även bortfall på två stycken, så vi var färre än vanligt), så man skulle kunna tro att det går lugnt tillväga, men sex barn som är 5 år och ner kan föra nog så mycket oväsen. Tänk om en sisådär 30 år när alla dessa barn har fått ett par egna barn (och man själv är farmor, herrejävlar), och firar jul tillsammans, DÅ kan vi snacka många barn som springar runt och härjar. Och vem ska hålla i detta ståhej då?! Nej, här går vi inte händelserna i förväg, haha.
 
Idag har vi varit på mellandagsrea, så jag köpte lite julklappar till mig själv. Köpte bland annat ett par mirakelbyxor som är räddningen för slappa fd gravidmagar. Så ett tips till andra med liknande "problem" är att ta en sväng till Vero Moda och köpa dessa från Pieces, kostar bara 300 spänn. De syns knappt på bilden, men det ligger allt ett par byxor där. Tack vare inspiration från Lina blev en radio inhandlad, behövde en efter att den andra råkade gå sönder. Fan, saker tål ju ingenting nu för tiden - inte ens att bli nedtryckt i soporna under ett vredesutbrott (det var visserligen en skitradio som man aldrig fick något vettigt ljud i, så det var lika bra att köpa en ny). Och en tjusig skylt fick det bli också. Har länge gått och suktat efter denna.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: carro

vart är dom skitsnygga ryggsäckarna köpta? :)

Svar: De är köpta på GameStop, så det är nog inte tänkt att vara barnryggsäckar egentligen skulle jag tro, men storleken passar ju jättebra :-)
Linda Ruina

2012-12-30 @ 19:19:22
Postat av: Lina

Är mirakelbyxan bra? Jag tänkte köpa såna där shapeingtrosor på lindex så fort det kommer en rabattkupong ;) för jag behöver verkligen något som gömmer fläsket :P

Svar: De är väl sådär. Man får inte ha för mycket fläsk på överdelen av magen för då hänger det över såklart ;-) Sen hade jag gärna haft en knapp att stänga med också. Som det är nu är det bara en dragkedja (bak) som dels är svår att stänga själv och dels gärna åker ner lite, så en knapp som hade hållit den kvar hade ju inte varit fel.
Linda Ruina

2013-01-06 @ 10:05:18
URL: http://rocktroll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0