Barnloppis i Uddevalla

Varje år dras det igång en stor barnloppis i Uddevalla, där det bara är till att komma med sina grejer och ställa sig. Jag tror aldrig att jag har varit där tidigare, men i år åkte jag. Och herregud vad grejer! Det var tur att jag lämnade barnen hemma, annars hade vi väl stannat vid första bordet med bilar och blivit ståendes där. Nästa år kanske ett par av dem kan få följa med. Det blev några smågrejer som de kunde leka med, men till största del var det kläder som blev handlat. Grejerna hann inte fångas på bild innan de blev omhändertagna, men kläderna blev fotade i alla fall. Väldigt nöjd med dagens fynd måste jag säga.
 
Till Morten och Vidar:
 
 
 
Till Knut:
 
 
 
Till Agaton:
 

Ibland är jag ute i lite väl god tid..

Jag har en sån otroligt stark längtan efter ett hus, och jag tjatar om det så mycket att jag själv nästan tröttnar på mig. Utöver att ta hand om ungar så har jag inte så jättemycket för mig nu för tiden, vilket gör att hjärnan hinner tänka väldigt mycket, och då speciellt på hus. När jag inte kan sova inreder jag vårt hus i tankarna och kommer på fiffiga lösningar för hur vi ska få plats med det vi behöver. Jag skulle vilja ha en kategori här på bloggen ägnad åt husrenovering, kunna visa er hur vi ändrar om vårt nya hus - problemet är bara att vi inte har något hus. Idag gjorde jag dock ett fynd. Köpte tapeter till våra kommande hallar på Rusta, skitbilligt!. När jag såg tapeten kände jag direkt att den skulle passa hur bra som helst och varför inte slå till när det var så billigt, bara 69 kr rullen. Jag köpte alla de hade bara för att gardera mig. Ja, jag är störd jag vet, haha!

Agaton 11 månader

Mammas lilla hjärta. Snart är du ingen bebis längre - fast du kommer väl alltid få vara mammas lilla bebis, din stackare.
 
 
 
 

Välkommen höst!

Jag är förmodligen den enda som inte gillar sommaren, men för mig känns det som en efterlängtad nystart varje gång hösten kommer. Det var som att den smygstartade redan lite förra veckan, och den här veckan drar den igång på riktigt. Imorrn börjar Morten och Vidar på dagis igen, äntligen! Det låter kanske elakt, men efter 10 veckor hemma är nog alla glada över att dagis drar igång igen. Trots att det inte är jag som ska börja där så har jag den där spänt förväntansfulla känslan inför att höstterminen startar. Det känns verkligen jätteskönt att vardagen kommer igång, jag visste inte förrän nu att jag saknat det så mycket. Nästa vecka är det tänkt att jag ska börja träna också, jag som inte tränat ordentligt sen innan jag blev gravid med Morten och Vidar - 4,5 år sedan med andra ord. Det ska bli jättekul! Japp, jag är positiv inför den kommande tiden, det är jag!
 
 

Höstens Ullaredsresa!

Höstens resa till Ullared blev förlagd lite tidigare på året än i vanliga fall. Den brukar bli en bit inpå hösten, men den här gången ville jag åka med Robin och då passade vi på medan han fortfarande har semester. Fokus den här gången var barnkläder, så det var väl mest det jag handlade. Tyckte dock att de hade lite dåligt utbud idag om jag får klaga lite. Får de inte in fler vinterkläder att välja på så tycker jag nog att det är lite kasst. Är nöjd med köpen till Morten och Vidar, men hade jag behövt fler kläder (eller andra färger) så fanns det inget mer att välja på. Ville haft regnkläder också, men även det tyckte jag var för dåligt så det blev ingenting med det. Och inte en enda tröja köpte jag till dem. Utöver barnkläder slank det med lite annat också, svårt att låta bli när man går förbi massa saker man vill ha. Jag hade förmodligen kunnat handla för flera tusen till om det hade varit så, men jag tyckte att plånboken började hosta i väskan när jag gick och tittade i hyllorna så jag fick låta bli.
 
Till Morten & Vidar:
 
 
 
 
 
Till Knut & Agaton:
 
 
 
 Till mig själv:
(och som vanligt en diffus svart hög som man inte ser vad det är..)
 
 
 
 
Och diverse andra saker:
Det blir ju några kalas nu i höst så en del av leksakerna kommer bli presenter.
 
 
 

Grattis söstra mi!

I lördags blev min syster och sambo äkta makar och det vill jag såklart gratulera. Det hela skedde i största hemlighet med bara deras familj och två vittnen på plats (varav jag var det ena). Kort och enkel ceremoni i Dicksonska palatset i Göteborg. Han som vigde dem var ju rolig och avslutade det hela med "You may now kiss the bride!".
 
 

RSS 2.0