Höstens Ullaredsresa!

Höstens resa till Ullared blev förlagd lite tidigare på året än i vanliga fall. Den brukar bli en bit inpå hösten, men den här gången ville jag åka med Robin och då passade vi på medan han fortfarande har semester. Fokus den här gången var barnkläder, så det var väl mest det jag handlade. Tyckte dock att de hade lite dåligt utbud idag om jag får klaga lite. Får de inte in fler vinterkläder att välja på så tycker jag nog att det är lite kasst. Är nöjd med köpen till Morten och Vidar, men hade jag behövt fler kläder (eller andra färger) så fanns det inget mer att välja på. Ville haft regnkläder också, men även det tyckte jag var för dåligt så det blev ingenting med det. Och inte en enda tröja köpte jag till dem. Utöver barnkläder slank det med lite annat också, svårt att låta bli när man går förbi massa saker man vill ha. Jag hade förmodligen kunnat handla för flera tusen till om det hade varit så, men jag tyckte att plånboken började hosta i väskan när jag gick och tittade i hyllorna så jag fick låta bli.
 
Till Morten & Vidar:
 
 
 
 
 
Till Knut & Agaton:
 
 
 
 Till mig själv:
(och som vanligt en diffus svart hög som man inte ser vad det är..)
 
 
 
 
Och diverse andra saker:
Det blir ju några kalas nu i höst så en del av leksakerna kommer bli presenter.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linn

Åh vad mycket fint o härligt!
Älskar barnbyxorna

2013-08-08 @ 07:47:13
Postat av: Syster

Vad har man den gula "hinken" till?

Svar: Egentligen är det säkert tänkt att man ska ha den i trädgården, typ som kruka eller samla löv i, men jag har den på M&Vs rum för att ha mjukisar i :-)
Linda Ruina

2013-08-13 @ 22:33:26
Postat av: Syster

Fina saker du hittade! Men tycker du inte att barnkläderna blir sämre och sämre för varje gång vi åker ner? Eller har vi otur att vi kommer vid fel tid? Tycker ju snart att man bara kan köpa kalsonger, strumpor och pyjamas till barnen.

Svar: Just den här gången tyckte jag inte att kläderna var någon hit. Köpte några jeans till M&V som jag är nöjd med, men får se hur de ser ut när de sitter på. Tröjor fanns verkligen ingenting. Visserligen mycket t-shirts så det kan ju hända att höst och vinterkläderna inte riktigt hade kommit in.
Linda Ruina

2013-08-13 @ 22:36:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0