Sista rummet då..

Nu när jag inte haft tentaskrivande hängade över mig idag har jag passat på att göra lite annat när tid funnits. Och då väcktes inredningslustan till liv. Vi har ett rum som hittills varit ett "så länge"- rum. Det är ju färdigrenoverat och så, men vi har mest bara ställt in saker för att det är där det funnits plats. Nu har jag börjat fundera på hur vi ska ha det där inne och jag längtar till att Ikea öppnar här i Uddevalla, för jag orkar inte åka ner till Göteborg. Ska kolla efter lite möbler och andra grejer för att få ordning där inne. Det är roligt med små projekt på hemmaplan. Rummet är inte så stort, men jag tänkte att man skulle lyckas få till en bra och kreativ lösning så att alla våra olösta problem får plats där.
 
Vi har bara bott här i typ åtta månader.. snart klart ;-)

Och en tung sten släpper..

Jag tror att jag är klar med mina tentor. Fy fan vad skönt! De är åtminstone inlämningsbara. Nu återstår bara att förbereda 20 minuters muntlig presentation. Då vet ni vad jag gör på lördag förmiddag. Står förmodligen och skiter ner mig offentligt.

Jag säger det igen..

 Det är inte lätt att fånga alla fyra på kort samtidigt.
Speciellt inte om man vill att de ska se någorlunda normala ut.
 
 
 
 
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
 
 

Hjärndöd

För att tillfredsställa en viss läsares behov får jag ta mig tid att uppdatera lite ;-)
 
Det känns verkligen som att jag inte hinner med någonting förutom att ha hand om ungarna och att plugga just nu. Men självklart tar jag mig ju tid till att göra annat också, annars hade jag gått under. Kan dock inte påstå att det händer så mycket spännande som är värt att uppdatera er om, så det är därför bloggen blir lite torftig just nu. Jag kommer på saker jag vill skriva om, men sedan är det annat som får gå före och sen när jag eventuellt har tid glömmer jag bort vad det var jag skulle skriva om. Det kanske lugnar sig efter att tentan är klar, fast då kommer en ny så det är nog till att hoppas på för mycket. Någon gång blir det lugn och ro, om en tre år sådär..
 
En kväll fick jag ett ryck och städade i skafferiet, och Robin imponerades av min energi. Det är väl ungefär så spännande det blir just nu. Inte så mycket att blogga om, men jag är glad över mitt initiativ. (Då förstår ni kanske hur "illa" det är, när man inte hinner göra de mest basic grejer.)
 


Agaton 5 månader

♥ Min lilla älskling ♥
 
 


 

 
 
 

Rejäl tentaångest!

Alltså, jag vet inte hur det brukar funka när man pluggar. Jag är bara van vid hur det var när jag pluggade på Högskolan Väst och de kanske är ovanligt slappa där, vad vet jag. Men den här kursen ger mig total ångest just nu. Det känns som att det är så sjukt mycket att göra! Den är indelad i olika delkurser där den första kursen är på 3 hp. Vet inte vad det motsvarar i veckor egentligen, eftersom jag läser på halvfart, men på den här korta lilla delen ska vi ha TRE tentor! Jag är då otroligt glad att jag kom in på den här kursen som går på halvfart. Förstår inte hur jag skulle hinna med detta om man hade halverat tiden.
 
Så just nu stressar jag mest upp mig över hur fan jag ska hinna, och fokuserar mer på det än att sätta mig och skriva. Sen är väl inte läget alltid det bästa. Just nu har jag bara halva styrkan med barn hemma, men det hjälper inte. Det känns som att det alltid är något som ska göras med barnen ändå, så jag kan inte koncentrera mig på att skriva. Nej, plugga med barn är ingen höjdare, men jag ska allt klara det här också.

Vårshopping till barnen

Det gäller att vara ute i god tid. Får man för sig att handla skor när det börjar bli vår så är alla passande storlekar redan slut! Tänker inte göra samma misstag i år igen. Knut fick ingen vårjacka i år heller, han ärver en snygg skinnjacka av sina bröder. Och Agaton ärver av Knut. Det är praktiskt att ha många barn, haha! Knut blev förtjust när han såg sina nya skor, pekade och sa "Gatteh" flera gånger, så det var nog ett bra köp.
 
 
 
Jackor från KappAhl och skor från Skopunkten
 
 
 
 
 
 
 
 

BVC-besök med Agaton

Nu var det längesen senast, men idag var jag på BVC-besök med Agaton. Min stora lilla klump väger nu vid snart 5 månader nästan 8 kg och är 67 cm lång. Inte undra på att jag tyckt att stl 68 har börjat se litet ut - och vi som nästan precis har börjat använda dem! Jag som tycker att Agaton ser så stor ut var ju tvungen att jämföra med hans bröder, och det visade sig att både Morten och Vidar var större vid den här tiden. Knut har alltid varit lite mindre än de andra, även om det inte skiljer så jättemycket. BVC-tanten tyckte att han var lik sin far.. jag vet inte riktigt jag. Jag som själv, senast igår, tyckte mig kunna se drag av mig själv hos honom.
 
 
 
Look mum, I'm flying!
 
 

Men vad är det han håller på med?

Min lilla Agaton, knappt 5 månader, försöker komma upp på knä. Han är inte stor nog att hålla på med sånt!
 

RSS 2.0