Hjärndöd

För att tillfredsställa en viss läsares behov får jag ta mig tid att uppdatera lite ;-)
 
Det känns verkligen som att jag inte hinner med någonting förutom att ha hand om ungarna och att plugga just nu. Men självklart tar jag mig ju tid till att göra annat också, annars hade jag gått under. Kan dock inte påstå att det händer så mycket spännande som är värt att uppdatera er om, så det är därför bloggen blir lite torftig just nu. Jag kommer på saker jag vill skriva om, men sedan är det annat som får gå före och sen när jag eventuellt har tid glömmer jag bort vad det var jag skulle skriva om. Det kanske lugnar sig efter att tentan är klar, fast då kommer en ny så det är nog till att hoppas på för mycket. Någon gång blir det lugn och ro, om en tre år sådär..
 
En kväll fick jag ett ryck och städade i skafferiet, och Robin imponerades av min energi. Det är väl ungefär så spännande det blir just nu. Inte så mycket att blogga om, men jag är glad över mitt initiativ. (Då förstår ni kanske hur "illa" det är, när man inte hinner göra de mest basic grejer.)
 


Kommentarer
Postat av: Linn

Vad pluggar du då?

Svar: En kurs som håller på nu under våren i Administrativ teknik. Handlar just nu om arbete inom offentlig förvaltning, mycket politik och en del juridik. Inte riktigt vad jag trodde när jag sökte, men det är säkert något jag kan ha nytta av :-)
Linda Ruina

2013-02-22 @ 21:54:57
URL: http://pearldrop.blogg.se
Postat av: Linda

Yay! Haha. Duktigt gjort!

2013-02-22 @ 22:44:08
Postat av: Linn

Förvaltning och juridik är alltid bra att kunna!
Läste en kurs med juridik förra hösten. Skitintressant.

2013-02-23 @ 10:12:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0