Hur ska jag få motivation när inte ens detta funkar?

I ett försök att få mig motiverad att "bekämpa fetman" kollade jag igenom min garderob idag. Gick igenom högarna med jeans och insåg att ca 90% är sådär oändligt långt ifrån att gå på mig, och 9% ligger ca 10 kg bort (kan ha typ två par byxor nu för tiden), och vet ni vad; I couldn't care less! Är det något fel på mig? Det finns jättemånga byxor där som jag väldigt gärna hade velat få på mig, men den starkaste känslan jag hade när jag höll på att gå igenom garderoben var hur gott det skulle vara med choklad. Nej, antingen tar jag tag i detta, eller så inser jag att jag kommer förbi ett fetto och finner mig i tanken. Nu får det vara bra!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Har du provat LCHF? För mig har det funkat super för att bli av med sötsuget! Så fort jag fuskar kommer det tillbaks som ett brev på posten men det räcker att jag varit utan kolhydrater några dagar så minskar det jättemycket.

Svar: Det känns inte som att "köttdieten" är något för en vegetarian ;-)
Linda Ruina

2013-01-05 @ 15:03:04
URL: http://minalivochjag.blogspot.se/
Postat av: Anna-Lena - Elias, Liam & Leya's mamma

Svar;
Nä kanske inte, men mer trokigt. Vet inte. Men några år iaf innan hon kommer ha egna åsikter om de =)

2013-01-05 @ 20:58:50
URL: http://annalenanordmark.blogg.se
Postat av: Hanna

Kanske är bättre att släppa det ett tag och se om motivationen kommer? Tror att det ibland kan bli värre av att tänka på det hela tiden. Ta en paus från de tankarna och njut av barnen :) Motivationen kommer :)

2013-01-06 @ 16:36:51
URL: http://hannasvard.blogg.se
Postat av: Lina

Sv: nog för att jag gärna hade bott närmare kusten, men njae :p vill flytta till Värmland någon jäkla gång. Vi bor i en skokartong nu ><

Jag är fortfarande peppar vad gäller kost och träning men jag fick känslan idag att jag gått UPP under veckan så måste väga mig imorgon. Du brukar ju vara så duktig på att gå ner så motivationen finns nog gömd där någonstans ;)

2013-01-07 @ 20:55:08
URL: http://rocktroll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0