Projekt blöjfritt - mission complete(?)

I två nätter har vi låtit Morten och Vidar sova utan blöja, och inga olyckor hittills. Det känns inte som att de frivilligt väljer bort blöja om man säger så, så vi väljer att köra den hårda vägen; "Nu är det slut på att använda blöja!". Jag tycker ärligt talat att det känns lite äckligt att byta på så stora barn, speciellt när man har mindre barn att jämföra med. De får ju knappt plats på skötbordet! Inte för att jag tror att vi klarar oss utan olyckor i sängen, men om det fortsätter så som det har börjat ser jag ingen anledning till att sätta på dem blöjor igen. Och vi vet ju att de KAN. Så nu säger vi att de är blöjfria!

Kommentarer
Postat av: ♥ Tirja ♥

Jag önskar vi kunde göra så med Isak, men det funkar fan inte, på nätterna ja då skulle man få simma i kiss typ (eftersom han sover inne hos oss fortfarande) och på dan går det bra, till och från men så glömmer han bort sig helt. Jätte jobbigt. Men han gör det stora på toan för det mesta iaf och det är skönt, inga snuskblöjor mer än kanske en gång i veckan och det är så skönt att slippa. haha!
Känns som att han är så stor och borde vara utan nu! Men han är väl inte redo antar jag!
Hoppas det håller i sig för grabbarna nu!

2013-01-27 @ 23:40:19
URL: http://tirja.blogg.se/
Postat av: Sara

Heja M o V! Jaaaa fy fan vad äckligt det är nu att TS blöjorna! Det e ju i princip som att ta en vuxenblöja, inte ok... Nu ska jag köra stenhårt operation blöjfri här hemma....

2013-01-28 @ 13:34:52
URL: http://Http://sajo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0