Tänk om Agaton hade varit vårt första barn..

Nu är ju inte barnen så gamla än, men om jag tänker på hur barnen är, och har varit hittills, så kan jag säga att det är stor skillnad på deras beteenden. Och att jag är så vansinnigt glad att jag fått dem i den ordningen de har kommit. Vänd på det och det hade varit katastrof, haha!
 
Att få barn första gången är överväldigande, fantastiskt och helt galet. Att få två barn första gången är förmodligen dubbelt så överväldigande, fantastiskt och galet. Men det var ju det enda vi kände till och det blev normalt för oss. Det var först när Knut kom som vi fattade hur "lätt" det är med bara ett barn. Om ungen skriker för att han är hungrig så blir det tyst när han får mat, det är inte en till som ligger och skriker i väntan på sin tur. Nu har vi ju haft en enorm "tur" att de varit så lugna, synkade och lätthanterliga som de har varit, och vad jag minns har jag mest varit positivt överraskad av att saker och ting inte kändes jobbigare och värre än vad de var. Sen kom Knut och var helt tvärtemot vad Morten och Vidar hade varit. Han ville inte ligga i vagnen, och absolut inte sova i den, smååt typ en gång i timmen vilket gjorde att det var svårt att gå ut med honom eftersom han skrek typ hela tiden, det var bara till att ha en flaska redo hela tiden ifall han skulle få ett hungerraseri, ville inte lämnas ensam och ville gärna bli buren på, åt på natten tills han var över året och har varit väldigt lättväckt. Som sagt, helt tvärtemot Morten och Vidar som sov sina första två år, typ. Och så kommer Agaton som hittills har varit världens underbaraste och lugnaste barn. Äter, sover och skrattar - och somnar av sig själv i sin säng! Tänk om det hade varit omvänd ordning, vi hade ju fått en chock över att det bara blev värre och värre, haha!

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag tänker detsamma då Vilda var allt annat än ett lätt, och fortfarande är ganska hyper och lillemannen är hennes totala motsats :) hon hade kolik, åt på natten tills hon var 3 och nätterna var allt annat än lätta innan hon var 2-3 år. Ozzy gråter bara når han är hungrig och övertrött annars är han världens lugnaste lilla kille :) hoppas det fortsätter så ;)

2013-01-31 @ 20:20:46
URL: http://rocktroll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0