När man bara står och stampar..

Ni vet den där frustrerande känslan av att man bara går och väntar på att något ska hända, oviss om när det kommer ske, så har jag känt ett tag. Jag väntar bland annat på att få ett jobb, för det skulle lösa väldigt mycket för oss. I mina planer som jag hade i början på året så skulle jag ha ett jobb till hösten, och jag känner att jag har gjort mitt för att öka mina chanser så nu gäller det för omvärlden att erbjuda sitt. Känns dock ganska hopplöst som jag nämnt tidigare. Sen går vi även och väntar på hus, får väl se hur det blir med det. Så ja, det är en allmänt frustrerande väntan i luften här hemma nu. Både för mig och Robin.

Agaton 9 månader

Det har hänt lite den senaste tiden. Från att ha kört någon larvliknande krypstil i några veckor så har han nu de senaste dagarna lärt sig att krypa på riktigt, fort går det också. Han är inte direkt rädd för att vara ensam i ett rum heller. Ibland är han borta när jag vänder mig om och då har han krupit iväg till något av ungarnas rum för att sitta och greja med något. Han har även förstått att man kan dra sig upp mot saker, men har inte riktigt lyckats än. På knä står han ju, men det tar nog ett tag till innan han förstår att man även kan använda fötterna. Tredje tanden kom igenom idag och det syns att det är fler på gång. Det är även roligt att se hur han tydligt vill saker, och ibland verkligen försöker visa det för oss. Det kanske är dags för mamma att inse att han inte är någon liten bebis längre.


 
♥ Lillmuppen ♥
 
 
 
 
 

Boka biljett till Penntricket - innan det är för sent

Ni som är intresserade av jämställdhet, genus och "kvinnofrågor" missar väl inte att LadyDahmer och Cissi Wallin ska ha en föreställning i höst. Biljett är köpt och hotell bokat för vår del - och så hoppas vi på att få barnvakt den dagen. Det var inte vansinnigt många biljetter kvar, så om ni är intresserade är det nog läge att boka snarast. Det ska bli skitroligt!

 
 
 
 

Hålgrävande i Aröd

Dagen har spenderats hemma hos min mormor och morfar. De behövde hjälp med att gräva fram en vattenledning, så Robin och min farsa gjorde det medan jag och morsan försökte hålla ordning på dårarna, barnen alltså. Och vattenledningen hittades, med spaden, så det blev plötsligt lite mer vatten är planerat. Men ungarna tyckte säkert att det var kul att vara någon annanstans än hemma, massa gräsmatta att springa på och saker att pilla med. Själv blev jag helt svett av att jaga barn som utforskade min mormors porslinssamling. Nej då, riktigt så farligt var det kanske inte, men många små och ivriga armar är svårt att hålla ordning på när man är van att ha det ganska avskalat runt sig på hemmaplan. Vad skönt det hade varit att ha en egen trädgård att släppa ut ungarna i. Det känns att det saknas något sånt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Snyggaste bilden på Vidar verkligen, haha!

8 år tillsammans!

 
♥ ♥ ♥

Fritiden är tillbaka!

Nu är skolan slut, tentaskrivandet är över och jag har all tid i världen till att göra helt onödiga saker igen! Det känns ordentligt skönt just nu ska ni veta. Inte för att jag har ägnat all ledig tid nu under våren åt att plugga, men de gånger jag har gjort annat än skolarbete har det hängt ett "jag borde verkligen.." över mig. Det är slut på det nu. Godkänd är jag också, så jag behöver inte fundera över det. Sånt här får man ju inte säga i jante-Sverige, men jag är väldigt stolt över mig själv. Jag är så glad över att jag klarade av det här, och jag tror att jag behövde bevisa för mig själv att hjärnan fortfarande fungerar. Så, nu är det bara för en lämplig arbetsgivare att anställa mig!

Kalas för Knut

Idag hade vi kalas för Knut. Hade sån lyx att mina föräldrar tog tre av barnen igår kväll så att vi kunde städa och duka i lugn och ro inför kalaset. Det är ju bra mycket enklare att få något gjort, och få ett bestående resultat, när man inte har massa ungar som drar fram grejer i samma takt som man plockar undan. När de kom tillbaka lagom till kalaset var dock "ordningen" snart återställd igen. Det var ett lugnt och sansat kalas och det verkade som att Knut blev glad över det han fick. Morten är ju rolig. När Knut öppnade sina paket sa han att "Det är allas saker, alla får leka med dem" (jag brukar säga att alla får leka med alla leksaker för att de ska lära sig att dela med sig), men när han väl fick tag i något som han själv ville ha så lät det inte riktigt likadant. Gullunge. Vi var en liten skara som firade Knut idag, men det går ju bra det med. Enda nackdelen är att det blir alldeles för mycket tårta över. Och vem kommer äta upp den tror ni?

 

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0