♥ Agaton 6 månader ♥

Ett halvår! Har du blivit så stor min lilla älskling?
 
Han är verkligen underbar, glad och nöjd med livet verkar det som. Har börjat sitta lite smått, men man får passa honom så att han inte slänger sig. Ställer sig gärna på knä och gungar frenetiskt fram och tillbaka. Idag låg han på golvet och spanade på en sak som låg lite längre ifrån och jag riktigt såg hur han funderade över hur han skulle kunna nå fram till den. Det händer nog mycket i hans huvud. Vi var på BVC med honom nu i veckan, men han hade inte ökat så mycket sen sist. Trodde att han skulle vara mycket större. 8600 g och 67,5 lång enligt läkaren. Litar dock inte på längden där, hon mätte sådär lagom noggrant.
 
I natt sover han för första gången inne i sitt rum, tillsammans med Knut. Ska bli intressant att se hur detta går. Tidigare i veckan ändrade jag om på deras rum så att det blev lite trevligare. Det har varit så tomt innan, men nu ser det ut som ett riktigt barnrum. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ♥ Tirja ♥

Gud så fint rum dom har!

Och grattis Agaton på 6 månaders dagen :)
Han är inte så stor inte, :)
Fast det är inte min lilla heller!

2013-03-21 @ 23:19:28
URL: http://tirja.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Vilket fint rum!

2013-03-24 @ 19:47:26
Postat av: Sara

Oj vad fort tiden går! Är han redan 6 månader?! Galet! Stor kille också (Bastian vägde 7,9kg på 8 månaders förra veckan) jag älskar tapeten i deras rum! Vart hittar man sån? Jättefin

Svar: Jag ställer mig samma fråga, är han verkligen så stor? ;-)
Tapeten är "Code red" från Midbec. Den finns i andra varianter också, Morten och Vidar har en som går i grönt. Skulle ju lagt ut bilder på vår lägenhet, men tycker alltid att det kan bli lite bättre innan jag visar allmänheten hur vi bor tydligen ;-)
Linda Ruina

2013-03-25 @ 14:20:03
URL: http://Http://sajo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0