Klädbytardag i Ale

Känns som att det inte var så längesen jag skrev den rubriken, men det är väl ett halvår sedan kan jag tänka mig. Gjorde flera fynd idag, mycket kläder. Tycker att det blir svårare och svårare att hitta bra kläder till Morten och Vidar, killkläderna blir bara allt murrigare och tjejkläderna får mer puffar och rynk ju större de blir, så jag får ibland gräva länge för att hitta sånt jag vill ha med mig hem. Såg att jag hade fått med mig några tröjor med puffärmar till Knut, så vi får väl se om de får bli kvar eller hur jag gör. Är inget större fan av puffärmar. Det blev lite leksaker också, men dessa hann jag inte fånga på bild innan de låg överallt här hemma, sen orkade jag inte samla ihop dem för att fota. Köpte två hus till dem och dessa var mycket uppskattade. De valde bort lördagsfilmen och ville hellre leka med husen.
 
Till Agaton:
 
 
 
Till Knut:
 
 
 
 
Till Morten och Vidar:
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Syster

Ser att du köpt den fina djungeldjur tröjan till Morten och Vidar. Den är en favorit här hemma som du kanske minns. Har haft den i flera storlekar och det finns fler i växalådan :-)

Svar: Tänkte på dig när jag såg den :-) Har en till Knut också, men den går i grönt.
Linda Ruina

2013-03-23 @ 23:02:59
Postat av: Ingrid

Vilka härliga kläder. Det var faktiskt så jag fastnade för din blogg: på grund av dina härliga inlägg från olika barnprylmarknader.

Svar: Jaså, där ser man :-) Det skulle ha varit lite oftare bara, som det är nu åker jag väl nästan bara till Ale. Får hitta någon annan som också kan bli en favorit :-)
Linda Ruina

2013-03-24 @ 19:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0