Knut 2 år!

För två år sedan var vi väl på BB vid den här tiden. Två hela år har gått sedan Knut kom till världen. Han är verkligen ett litet energiknippe, något annat kan man inte säga. Många idéer har han och han blir så fruktansvärt arg när han inte får som han vill, men också så fruktansvärt go när han är glad (även om han den senaste tiden mest har haft jävelskap lysandes ur ögonen).
 
Dagen firades med ett litet minikalas ute vid Laxbutiken med min mor. Vi tog med oss alla barnen dit ut för att äta glass. Skulle tro att tillbehören till glassen var mer intressant. På vägen hem fick jag se att Knut plötslig hade fått utslag på sin kind, typ hela kinden. Blev lite orolig och tog en sväng förbi Vårdcentralen så att de kunde titta på det. Hon tyckte att det såg ut som en reaktion mot något, men förmodligen inget han ätit eftersom det var så koncentrerat till ena kinden. Det skulle kunna ha varit något han varit i kontakt med på något sätt, men jag kan verkligen inte lista ut vad det skulle kunna ha berott på. Det försvann inom en timme och nu när han la sig syntes heller ingenting, men det är klart att jag funderar över vad det kan ha varit.
 
Knut fick ett paket imorse, men det blev väl inte riktigt den reaktion som jag hade hoppats på, haha!
 
♥ Min nyblivna 2-åring ♥

 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maj

Smart grabb, paketera in saker igen som man inte vill ha! Ska komma ihåg det ifall jag råkar ut för det ngn gång.....kram!

2013-06-01 @ 07:21:01
Postat av: Anonym

Men så sööt! Grattis Knut, hoppas det kommer något mer paket som inte är lika läskigt ;-)

2013-06-01 @ 08:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0