Sitter här och drömmer mig bort..

Kolla in dessa underbara hus! Konstaterar än en gång att vi vill bo i helt fel ände av Sverige. Alla dessa hus skulle vi alltså ha råd att köpa, bara vi hade varit villiga att flytta på oss. Allihop! En del av husen ligger inte ens speciellt långt härifrån. Vissa hus behöver mer kärlek än andra, men det brukar vara så när jag kollar hus.
 
Så länge husen ligger ute till försäljning går det att trycka på bilderna för att se mer om dem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Megaloppis i Göteborg

På Svenska mässan anordnas det nu i helgen en stor loppis, så dit åkte jag med mina föräldrar idag. Ett par hundra utställare kan jag tänka mig att det var, och betydligt många fler besökare. Köpte inte så jättemycket grejer, men är nöjd med det som följde med hem. Behöver bara ett hus att ställa sakerna i, för det känns så meningslöst att greja här. Speciellt när allting uppenbarligen är inom räckhåll för klåfingriga barn - oavsett hur högt upp eller hur långt in i ett skåp jag än ställer sakerna. (Ibland misstänker jag nästan att Robin ställer fram grejerna när jag inte är hemma så att ungarna får gå lös på dem, för att kunna slänga dem sen..) Köpte även lite barnkläder, men de hamnade i tvättkorgen innan det var dags för fotografering så det blev inget med det. Jag blev väldigt nöjd med porslinsburkarna från Arabia, och är glad över att jag faktiskt köpte dem. Kände mig lite snål så jag stod i valet och kvalet, men det blev allt att de följde med tillslut.
 
Jag är så pysselsugen! Har flera projekt jag skulle vilja hålla på med, men det är liksom ingen idé. Dels för att vi förmodligen inte kommer bo här för all evighet, så jag vill inte anpassa mina idéer för det här hemmet, och dels för att jag inte har möjlighet att greja på det sättet här. Jag kan inte börja måla om någon möbel, för den kommer inte få stå ifred under tiden den torkar, och jag har ingen möjlighet att gömma undan den heller. Som sagt, meningslöst. Men jag kan ju roa mig med att köpa på mig saker, så kanske jag någon gång i framtiden kan göra det jag hade tänkt.
 
 
 
 
 
 

Morten och Vidar 4 år!

För en vecka sedan fyllde min stora barn 4 år. Herregud, 4 år! Jag minns ju själv saker som hände när jag var i den åldern, de börjar bli stora på riktigt. Nu i veckan har vi varit på 4-årskontroll på BVC och den här gången var de faktiskt inte exakt lika i måtten som de var på 2,5-årskontrollen. Morten är nu 108,5 cm lång och väger 20,8 kg. Vidar är 109 cm lång och väger 19,7 kg. De fick rita lite, visa att de kunde färger och räkna, de kollade även synen. Vidar ska tillbaka för att kolla synen igen om några veckor, eftersom han inte riktigt ville när det var dags för andra ögat. Jag skulle tro att det beror på bristande koncentration, men BVC-tanten sa att det även kan vara ett tecken på brytningsfel, så vi får väl se hur det går nästa gång. Blev för övrigt väldigt imponerad av att de kunde peka ut bokstäverna hon frågade efter, och Vidar visste även att bokstaven V var "hans" bokstav.
 
 
 
 

RSS 2.0