Barnens dagisfoton

Igår togs det kort på barnens dagis. Hade sådär lite lagom ågren när jag lämnade dem, kontrollbehov som jag har. Vill gärna veta hur de ser ut innan det är dags att fota, förra årets bilder blev allt annat än bra om man säger så. Och jag kan inte gärna lita på att ungarna "stylar till sig" själva innan det är dags, det är inget som barn ens ska behöva fundera på. Har inga förväntningar på att barnen ska lyckas med "seriösa" bilder, vet ju hur det är när vi försöker här hemma, men årets kort får väl räknas som godkända - även om Morten ser smått hysterisk ut ;-)
 
Morten
 
 
Vidar
 
 
Syskonbild
 
 
Måste bara visa gruppbilden också, Vidar är ju för skön på den, haha!
 
 
 
 
 

Jag önskar..

Jag önskar att jag hade varit ekonomiskt oberoende, eller åtminstone hade utrymme i min ekonomi för en "vågad idé". Jag har ett projekt som jag är riktigt sugen på att dra igång, men det känns inte som att det är möjligt i nuläget. Det är liksom inte läge att satsa på något som äventyrar den taskiga ekonomi vi redan har, hur roligt jag än tycker att mitt projekt är. Alternativt att jag fick tag i en lokal som jag inte behöver betala hyra för, det hade också kunnat vara en lösning. Så ja, antingen att jag vinner en oerhörd mängd pengar, eller att någon ger mig en lokal som passar för ändamålet. Ja, men ni hör väl hur troligt det låter.. suck.

Årets sista klädbytardagar?

Det är en intensiv period på någon månad eller två som det hålls klädbytardagar häromkring, igår var jag på två stycken; Tussilagos barnmarknad i Göteborg och en i Stenungsund. Detta fick nog avsluta höstens barnloppisturné. I Stenungsund var jag även inlämnare och jag är nöjd med förtjänsten, den täckte nästan upp för det jag handlade, ehm. Fick tag i ovanligt mycket grejer till Morten och Vidar den här gången och det är jag glad över. Är det några av barnen som behöver kläder så är det i så fall dem, men som jag sagt tidigare tycker jag att det kan vara lite svårt att hitta saker till dem som faller mig i smaken. Fick även tag i ett påslakan till Knut som jag blev mycket nöjd med. Vi har nyligen bytt till stort täcke åt honom så alla hans lakan som passade spjälsängen har Agaton fått ta över, däribland ett med Hello Kitty som han var väldigt förtjust i. Men nu fick jag tag i ett stort med Hello Kitty som ser nästan likadant ut, så jag hoppas att han blir glad över detta.
 
Till Agaton:
 
 
 
Till Knut:
 
 
 
Till Morten och Vidar:
 
 
 
 
 
 

En kort uppdatering

Jag vill blogga så mycket mer! När jag inte har tid tänker jag på sånt jag skulle vilja skriva om, men sen när tiden finns är det som att hjärnan är helt tom - kanske inte så konstigt med tanke på att det är på kvällen, och jag vid den tiden slappnar av efter att ha varit igång hela dagen. Det här med familjelivet börjar ta ut sin rätt nu känner jag; tre barn var överkomligt, fyra barn känns som ett mindre dagis - och saker blir uppenbarligen inte lättare. I brist på annat för stunden kan jag berätta att jag fått ett jobb, på Familjecentrum ute på Tjörn. Ett timvikariat visserligen, som mestadels är förlagt till kvällar och helger, men likväl ett jobb. Hoppas på att bli tilldelad många turer nu så att jag kommer in i arbetet. Det verkar vara ett intressant jobb med trevliga arbetskamrater, så jag trivs efter de gånger jag har varit där hittills.

Barnet går!

Det verkar som att det släppte för honom idag. Nu under eftermiddagen och kvällen har Agaton gått mest hela tiden känns det som. Och han är så stolt!
 

Klädbytardag i Ale

Den här hösten har det gjorts många bra fynd på klädbytardagarna här omkring. Idag bar det av till Ale. Hade egentligen velat åka på ett par till, men då hade det varit svårt att hinna i tid till Ale så det fick vara. Och där tillbringade jag lång tid så jag vet inte om jag hade hunnit till de andra efteråt. Var alldeles för trött för att ens tänka tanken. Tror att jag stod i kö i en timme för att komma ut den här gången. Men det är det värt. Har planerat att åka på ett par till nästa helg, sen får vi se om det blir något mer efter det. Kanske inte ska spendera hela hushållskassan på barnkläder, ehm.
 
Till Agaton:
 
 
 
Till Knut:
 
 
 

RSS 2.0